Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

Aplikacija za proveru polovnih automobila

Kupci, prodavci i serviseri polovnih motornih vozila u Srbiji uskoro će moći da preko broja šasije na internet aplikaciji dobiju sve relevantne podatke o vozilu za koje su zainteresovani.

Vesti

Ovo je taxi u Dubaiju, i to besplatan!

Ako ste mislili, da je era supersportskih modela u službama raznih institucija Dubaija završena, prevarili ste se. Nakon što je policija preuzela nekoliko sportskih modela, narednih dana će i istom gradu će na raspolaganju biti flota supersportskih taksija. Vožnja će biti besplatna!

Vesti

Lakše do registracije

Agencija za bezbednost saobraćaja saopštila je da će omogućiti bržu i lakšu proveru statusa predmeta, svim strankama koji podnesu zahtev za kontrolisanje vozila koja se uvoze kao upotrebljavana, odnosno - polovna.

Vesti

Nema odštete od osiguranja bez zimskih guma?

Da li zbog letnjih guma zimi može da se ostane bez kasko osiguranja? Ako po snegu napravite udes sa letnjim gumama, da li osiguravajuća kuća može od vas da naplati štetu koju je isplatila vlasniku vozila koje ste udarili? Da li se automobil sa letnjim gumama po snegu smatra tehnički neispravnim?

Vesti

Saveti za kupovinu polovnih automobila

Kada ste se već odlučili za konkretan model automobila, prateći naša jednostavna uputstva, zaštitite se na vreme od eventualnih grešaka pri kupovini polovnjaka

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.