Yandex
Nažalost, oglas nije pronađen. Oglas je obrisan ili ste pronašli neispravan link. Pogledajte druge oglase u ovoj kategoriji.

Ugradni, betonski i poliesterski bazeni

Dogovor 
Izgradnja bazena BOBA S&B
16
13.04.2024.Sopot 

Izgradnja bazena BOBA S&B

Bavimo se izgradnjom betonskih bazena zidani bazena sve vrste mozaika staklenog kristalnog uvoz iz Španija takođe imamo i poliester bazene montažne pazene vrhunska tehnologija brza izrada princip ključ u ruke sa formiranom vodom za kupanje i podučavanje za jednostavno održavanje kristalno plave i...

Dogovor 
Bazen za kupanje
19
13.04.2024.Osečina 

Bazen za kupanje

Polipropilenske kade bazena u dimenzijama po želji i potrebama kupca. Sa minimum građevinskih radova ovi bazeni su najbrži i najekonomičniji tip bazena koje odlikuje dugovečnost i otpornost na sve vremenske uslove. Za više informacija o proizvodu najbolje pozvati. Dejan.

Dogovor 
Bazen
12
15.04.2024.Osečina 

Bazen

Brz i povoljan nacin do bazena u svom dvoristu. Materijal od kog se izradjuje bazen je uv stabilan i dugovečan što je velika prednost u odnosu na druge tipove bazena. Za vise informacija najbolje pozvati Dejan.

Dogovor 
Bazen
16
18.03.2024.Valjevo 

Bazen

Proizvodnja i prodaja polipropilenski kada bazena za kupanje. Rade se u dimenzijama po želji i potrebama kupca. Za vise informacija najbolje pozvati. Dejan.

U potrazi ste za ugradnim bazenima? Na našem sajtu možete pronaći oglase za prodaju i ugradnju raznih vrsta betonskih i poliesterskih bazena. Posetite nas!