Vesti

Nekretnine - Kupoprodaja

Kupovina stana iz otkupa

Kupiti ili za početak makar pronaći stan u staroj gradnji, koji će ispuniti sva očekivanja kupca, deluje kao nimalo lak posao. Ipak, još uvek ima onih koji veruju da su nekretnine nekada građene kvalitetnije u odnosu...

Nekretnine - Renoviranje

Kako sprečiti pojavu vlage u kući?

Vlaga predstavlja veliki problem, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor. Može se pojaviti kako u kućama, tako i u stanovima i biti velika opasnost po čovekovo zdravlje, naročito dece.

Posao - Vesti

Još 100 radnih mesta u Senti

U Senti, u kompaniji Tisa Automotive biće zaposleno još 100 radnika u novoosnovanom pogonu. Mađarska kompanija Tisa Cipo je u Senti otvorila fabriku Tisa Automotive za proizvodnju električnih kablova za potrebe auto-industrije.

Nekretnine - Aktuelnosti

Rok za reprogram duga za „Infostan” produžen do 31. oktobra

Gradsko veće usvojilo je odluku da se rok za reprogram duga za plaćanje računa za „Infostan” produžava do 31. oktobra 2014. godine.

Građevinarstvo - Vesti

Jesen je idealna za postavljanje ograde i kapije

Veoma često možete čuti kako ljudi kažu da život u kući sa sobom nosi mnogo veće troškove održavanja, u odnosu na stambene jedinice.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼