Vesti

Posao - Vesti

Italijanska fabrika zapošljava još 120 radnika u Jagodini

Italijanska fabrika "Confezioni Andrea Serbia" u Jagodini, koja je otvorena u martu 2013. godine, proširiće pogon gde će posao naći još 120 radnika.

Posao - Saveti

Grupni intervju za posao

Grupni intervju se koristi kod masovnih regrutacija, na primer prodajnog osoblja u supermarketima, kada u kratkom vremenskom periodu treba zaposliti veliki broj ljudi

Nekretnine - Izdavanje

Zakup sobe u Beogradu od 50 do čak 300 evra mesečno

Najpovoljnije je sobu za stanovanje, tokom studiranja, iznajmiti na periferiji grada, dok cena mesečnog zakupa sobe u blizini fakulteta ide i do 150 - 200 evra

Nekretnine - Opremanje

Opremanje dečije sobe pred polazak u prvi razred

Tradicionalno, pred prvi septembar, navikli ste da se u odeljku posvećenom opremanju prostora, bavimo dečijim sobama i da vam makar malo olakšamo ovo lepo, ali i veoma stresno poglavlje života.

Vozila i delovi - Novosti

Kako se koriste sredstva za snimanje saobraćaja?

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je donelo Pravilnik o načinu upotrebe sredstava za snimanje saobraćaja.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼