Vesti

Vozila i delovi - Novosti

Audi Q7 (2015) konačno otkriven - smršao 325 kilograma!

Kada smo, pre nekoliko meseci, pisali o pripremi druge generacije modela Audi Q7, objavili smo pomalo iznenađujuću informaciju, da će masa ovog luksuznog SUV modela biti smanjena za čak 300 kilograma. Bili smo u pravu. Novi Audi Q7 "smršao" je za čak 325 kilograma.

Vozila i delovi - Saveti

Kako fotografisati auto za prodaju?

Odlučili ste da prodate auto? Na tržištu kao što je naše kupci su vrlo skeptični kada je u pitanju kupovina polovnih automobila. Najbolji način da privučete pažnju kupca i uverite ga da je Vaš auto baš to što traži su fotografije. Loše fotografije čine Vaš auto manje privlačnim za kupca, produžavajući proces prodaje u nedogled, a dobre . Ne morate biti profesionalni fotograf da biste kreirali uspešan oglas za polovni automobil. Samo treba da znate na šta da obratite pažnju prilikom fotografisanja. U nastavku teksta ćemo vam dati nekoliko saveta koji mogu biti ključni za efikasnu prodaju, a tiču se fotografisanja automobila.

Nekretnine - Opremanje

Kombinacijom boja do veće udobnosti

Koliko će vaš stan izgledati udobno, često zavisi i od kombinacije svetlosti i boja u prostorijama. Ako još niste opremili prostorije za zimski period, lako i brzo to možete da učinite i odabirom detalja u pravoj boji, a oni...

Nekretnine - Kupoprodaja

Koliko vam novca treba da biste podigli stambeni kredit?

Podizanje stambenog kredita jedna je od važnijih životnih odluka, a pre nego što se u krene u taj "posao", neophodno je uračunati i sve prateće troškove, na koje možda u startu niste mislili...

Vozila i delovi - Novosti

Nova Škoda Superb: otkrivanje počinje

Škoda je objavila prve zvanične fotografije nove generacije modela Superb. Za sada se moramo zadovoljiti finalnim funkcionalnim prototipom, koji važne kilometre prelazi na jugu Evrope. Tehničke detalje češka kompanija sebično čuva za svetsku premijeru.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼