Vesti

Vozila i delovi - Novosti

Aplikacija za proveru polovnih automobila

Kupci, prodavci i serviseri polovnih motornih vozila u Srbiji uskoro će moći da preko broja šasije na internet aplikaciji dobiju sve relevantne podatke o vozilu za koje su zainteresovani.

Nekretnine - Aktuelnosti

730 prijavljenih za polaganje ispita za agente za nekretnine

Аgеnti koji sе bаvе prоmеtоm nekretnina nеćе mоći dа rаdе ukoliko nеmајu pоlоžеn stručni ispit, оdnоsnо licеncu. U prvоm roku priјаvilо sе čak 730 каndidаtа, tri putа višе nеgо štо је očekivano.

Nekretnine - Kupoprodaja

Koliko koštaju nekretnine u Srbiji?

Godina koja polako ostaje za nama donela je na tržištu nekretnina Srbije velike promene. Pre svega usvojen i detaljno sprovođen Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti pobrinuo se da brojne agencije za nekretnine...

Nekretnine - Opremanje

Najuspešnijim izlagačima na Sajmu nameštaja dodeljena priznanja 'Zlatni ključ'

Na Beogradskom sajmu u petak (14. novembra 2014. godine) su najuspešnijim učesnicima Sajma nameštaja uručena priznanja 'Zlatni ključ.'

Nekretnine - Aktuelnosti

Objavljen konkurs za besplatne kuće u vojvođanskim selima, prijave do 15.1.2015.

Pokrajinska vlada raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine, za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼