Vesti

Posao - Vesti

Još 100 radnih mesta u Senti

U Senti, u kompaniji Tisa Automotive biće zaposleno još 100 radnika u novoosnovanom pogonu. Mađarska kompanija Tisa Cipo je u Senti otvorila fabriku Tisa Automotive za proizvodnju električnih kablova za potrebe auto-industrije.

Nekretnine - Aktuelnosti

Rok za reprogram duga za „Infostan” produžen do 31. oktobra

Gradsko veće usvojilo je odluku da se rok za reprogram duga za plaćanje računa za „Infostan” produžava do 31. oktobra 2014. godine.

Građevinarstvo - Vesti

Jesen je idealna za postavljanje ograde i kapije

Veoma često možete čuti kako ljudi kažu da život u kući sa sobom nosi mnogo veće troškove održavanja, u odnosu na stambene jedinice.

Posao - Najave događaja

Sajam zapošljavanja na Voždovcu - 15. oktobra

Vrata sajma, tj. Centra za kulturu i sport “Šumice” u Ustaničkoj 125/1, biće širom otvorena za sve posetioce od 10 do 15 časova.

Posao - Saveti

Neočekivane stvari koje utiču na ishod razgovora za posao

Tajna dobrog razgovora za posao nije samo u tačnosti, dobro odabranoj odeći, i pametnim odgovorima na pitanja, zapravo postoji na stotine sitnih detalja koji svesno ili nesvesno oblikuju mišljenje poslodavaca

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼