Vesti

Nekretnine - Aktuelnosti

Od 1. januara 2016. elektronsko izdavanje građevinskih dozvola

Državna sekretarka u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Aleksandra Damjanović najavila je juče da će od 1. januara sledeće godine početi da se primenjuje elektronski sistem izdavanja građevinskih dozvola.

Posao - Saveti

Od radoholičara više štete nego koristi za firmu

Radoholičari su štetniji po firme nego zaposleni koji izostaju s posla, tvrde francuski analitičari, uz obrazloženje da su skriveni troškovi zbog preteranog ostajanja na poslu, koji dovode do povreda na radu i psihičke nestabilnosti, daleko veći nego u slučaju odsustva.

Vozila i delovi - Novosti

Opel na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Beograd. Na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, Opel finansiranje za kupovinu novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

Nekretnine - Opremanje

Police - praktične i ukrasne

Zidne police ne samo da su korisne, već mogu, ako su zanimljivih oblika i da ulepšaju prostor i učine ga toplijim i ispunjenijim. Police možete da napravite sami, a možete odabrati i skuplju, dizajniranu, varijantu poput...

Nekretnine - Kupoprodaja

Uzimate kredit za kupovinu stana? Evo koja su vam prava od marta…

Građani koji planiraju da se zaduže za kupovinu stana, nakon najnovijih zakonskih izmena koje važe od marta mogu da računaju najpre na transparentnije ugovore i pisanu ponudu banke pre nego što se odluče...

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼