Vesti

Nekretnine - Opremanje

Ubacite u stan detalje u “letnjim bojama”

Ako ste odlučili da preuredite stan i u taj posao ste krenuli sada, tokom letnjih dana, jedno je sigurno – vašim prostorom dominiraće jake i vesele boje. Jake boje su, prema rečima brojnih dizajnera, poželjne u svako doba godine, jer otvaraju dom i daju mu toplinu, a istovremeno daju i dinamičnost i podstiču optimizam.

Nekretnine - Kupoprodaja

Proverite sve detalje pre kupovine stana

Nema boljeg osećaja, nego kad iz podstanarskog života, kupite svoj stan i rešite jedno od najvažnijih životnih pitanja. Međutim, taj podvig se u Srbiji, zbog neopreznosti kupaca, često pretvarao u noćnu moru.

Posao - Vesti

Nova šansa za nezaposlene

Američki „Ametek“, globalni proizvođač širokog spektra motora, otvorio je pogon u Subotici. Ova kompanija posluje u Subotici od kada je pod svoje okrilje preuzela „Dunkermotoren“.

Posao - Saveti

Kako prepoznati mobing?

Ponižavanja različite vrste, preopterećivanje poslom, te stalne i neosnovane kritike na račun vašeg rada, vređanje – to je ono što se, izmedju ostalog, podvodi pod mobing na radnom mestu. Ako niste sigurni da li ste vi ili neko iz vašeg okruženja žrtva ove pojave, evo šta kažu poznavaoci ove problematike.

Nekretnine - Aktuelnosti

Beograd prodaje 26 stanova - Rok za predaju dokumentacije 17. jul

Grad Beograd prodaje imovinu koja nije neophodna za njegovo funksionisanje pa je tako oglasio da prodaje 26 stanova različite kvadrature od 10 do 86 kvadrata, piše "Beoinfo".

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼