Vesti

Posao - Saveti

Lista deficitarnih zanimanja u Evropi

Za sve koji planiraju da posao pronađu u inostranstvu, instruktivna je lista deficitarnih zanimanja prema „European vacancy monitor“, objavljena februara ove godine.

Posao - Vesti

Usvojen zakon o zapošljavanju stranaca

Skupštine Srbije usvojila je u utorak većinom glsova Zakon o zapošljvanju stranaca kojim se obezbeđuju jednaka prava na rad i zapošljavanje strancima kao i državljanima Srbije.

Posao - Najave događaja

Bring success to you!

Academy of Modern Management je seminar o preduzetništvu, koji se održava od 3. do 10. decembra u opštini Vračar i Narodnoj banci Srbije, pod pokroviteljstvom organizacije ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka.

Nekretnine - Kupoprodaja

Sa malo novca do stana u Beogradu

Sigurno se već pitate, ili konstatujete, koliko je to “malo” novca, kao i da li se kupovina nekretnine može svrstati u kupovine za koje je potrebno “malo para”?!

Nekretnine - Renoviranje

Upotreba klima uređaja na temperaturama ispod nule

Klima uređaji troše dva do četiri puta manje struje, za isti efekat zagrevanja, od TA peći, navodi se u “Vodiču za energetsku efikasnost”.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼