Vesti

Nekretnine - Aktuelnosti

Pravilnici Zakona o prometu u posredovanju nepokretnosti stupili na snagu

Pravilnici koji detaljnije određuju najnoviji Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koji je stupio na snagu 8. novembra 2013. godine, a koji su objavljeni u Službenom glasniku 21.07.2014.godine stupili su danas na snagu.

Posao - Saveti

Nemačka prva na listi želja

U zemljama u koje bi potencijalni migranti želeli da odu, velika je potražnja za medicinskim tehničarima, lekarima, ekonomistima, vozačima i arhitektama. U grupu traženih zanimanja spadaju i farmaceuti, konobari, biolozi, fizioterapeuti i stomatolozi

Nekretnine - Kupoprodaja

Kupujete novogradnju? Novac obavezno uplatite na račun investitora

Bez dokaza o uplati nemoguće je podneti zahtev za povraćaj poreza na dodatu prednost (PDV-a), čak i kada se od investitora dobije potvrda o davanju novca, jer taj dokument banke ne priznaju

Nekretnine - Aktuelnosti

Taksa za polaganje stručnog ispita za agente 14.000 dinara

Pravilnici koji detaljnije određuju najnoviji Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koji je stupio na snagu 8. novembra 2013. godine, usvojeni su i objavljeni u Službenom glasniku 21. jula.

Posao - Saveti

Zanatlija i u 86. godini života

Trajko Marković, čitav svoj život posvetio je zanatu i manuelnom radu. Školovao se za ćurčiju, a danas, u 86. godini života, sa osmehom izrađuje prelepe kape.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼