Vesti

Posao - Saveti

Konflikte na poslu rešavajte odmah

Ako niste imali način da izbegnete nesuglasice, onda je bolje da ih rešavate pre nego kasnije. Najbolje rešenje koje savetuju stručnjaci, jeste da se komunikacijom suprotstavljenih strana dođe do uzroka problema.

Posao - Najave događaja

Prisustvuj velikom događaju i mini sajmu zapošljavanja

Case Study Show je projekat takmičarskog karaktera koji studentima svih fakulteta pruža priliku da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.

Nekretnine - Opremanje

Kombinacija boja po Feng Šui pravilima

Ako želite da balansirate prostor po Feng Šui pravilima to možete da uradite i pravom kombinacijom boja, odnosno kombinacijom pet elemenata Feng Šuija - vatra, zemlja, metal, voda i drvo.

Posao - Saveti

Emocije na radnom mestu – prihvatljivo ili neprofesionalno?

Zaposlena osoba najmanje trećinu dana provede na radnom mestu, pa se neizbežno nameće i pitanje da li su emocije na poslu dozvoljene?

Nekretnine - Opremanje

Kako mali stan učiniti vizuelno većim

Ako živite u malom stanu, manjem od 30 kvadrata, to ne znači da vizuelno ne možete da ga učinite većim i prijatnijim. Samo je važno da ga pažljivo uredite. Pri tom bi valjalo da koristite nekoliko trikova.

Halo oglasi - Velika baza malih oglasa

Bilo da kupujete iglu ili lokomotivu, iznajmljujete stan u Beogradu ili apartman u Budvi, prodajete polovan automobil ili kupujete nov kamion, došli ste na pravo mesto! Halo oglasi su najpoznatiji oglasnik sa velikom bazom potpuno svežih oglasa sa stvarima koje vam baš trebaju.

Prikaži više ▼