Nega lica i tela - ostalo
Sortiraj49 oglasa
Sto posto prirodni sapun od kozjeg mleka

Sto posto prirodan sapun od kozjeg mleka. U sapune se dodaju malina i kupina zbog svojih lekovitih svojstava. Bakteriološki ispravan i ispitan u Zavodu za javno zdravlje u Čačku. Traze se saradnici za prodaju sapuna na teritoriji cele Srbije!...

16. Apr 2014 Ivanjica 
dodaj u izabrane
Domaći sapuni 100% prirodni,  ručne izrade

Napravljeni su od palminog ulja, maslinovog ulja, prirodnih masnoća, prirodnih lekovitih biljaka i ostalih prirodnih dodataka za negu, boju i miris. Vrste:Sapun za negu 100g, sapun od kozijeg mleka 100g i sapun za pranje 150g. Dodatne informacije...

13. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Prirodna kosa i nadogradnja kose

Potpuno prirodna kosa u repu ili na tresi. Sa i bez šnalica. Nadogradnja kose metodama, keratin, čvorovanje, mikroring i klipse. Kosa je potpuno prirodna , sa garancijom. Ekstra kvalitet.

12. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Polovan solarijum MegaSun 4000 Ultra Power

Karakteristike: Model MegaSun 4000 Ultra Power Lampe za telo u gornjoj ploči 24x160W Lampe za telo u donjoj ploči 16x160W Lampe za lice 3x500W Zvučnici (muzika iz studija) Da...

9. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Rejuvera Gold Beads

Rejuvera Gold Beads u pakovanju koje sadrži 160 pozlaćenih granulica koje efikasno uklanjaju bore za samo 60 minuta. U paketu se još nalazi pinceta sa ugrađenom lampicom, krema i ostalo što je bilo u kompletu je potrošeno, prodajem jer stoji u kući, džabe...

9. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Priručnik za nadogradnju,  izlivanje i ukrašavanje

Kompletan priručnik za obuku nadogradnje, izlivanja i ukrašavanja noktiju na 2 DVD-a i priručnikom na preko 100 strana na CD-u. Zašto da platite u edukativnim centrima obuku 10 puta više kada to možete uraditi sami.

8. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Poluprirodna kosa našivena na šnalice

Klipse od poluprirodne kose, gotove, spremne za nošenje, ekstra gustina, dužina 60-70cm, lake za održavanje, pranje, feniranje i peglanje. Potrebno je samo par minuta da produžite svoju kosu, brzo i lako skidanje i postavljanje uz pomoć klik-klak šnalica.

7. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Umeci razni za kosu

Umetci raznih boja sa šnalom i sa trakom 71 komad, plus gratis 3 perike i 100 pramenova. Cena 6.000 za sve.

7. Apr 2014 Novi Sad 
dodaj u izabrane
Alta masaža u borbi protiv celulita

Najstarija, najzdravija, metoda lečenja celulita, iskoristite Alta popust i krenite zdravim putem ovoga leta bez celulita. Salon Alta Style. Slavija.

7. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Smeđa perika od kvalitetne sintetike

Vrlo kvalitetna smeđu perika, prijatne boje, odličnog kvaliteta. Od kvalitetne sintetike, kupljene kod Harolda u Londonu. Nije kineska bofl roba! Perika se može koristiti na svom kalupu i kao reklamni rekvizit u izlogu frizerske radnje.

3. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Crna perika od prave kose

Crna perika, do ramena, od prave kose. Perika je malo korišćena. Perika se može koristiti na svom kalupu, kao rekvizit, u izlogu frizerske radnje.

3. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Alta nega muški tretman lica

Naravno i muškarci treba da neguju svoju kožu lica, ovom prilikom apelujemo jednom negovan muškarac bude mnogo primećen, zato je vreme da danas dođete u naš salon i da se naša kozmetičarka pozabavi vašim licem i određenom kozmetikom za vaš tip kože odradi...

3. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Nega i zaštita stopala,  pedikir

Za lepa, nežna stopala je potrebna redovna nega, umorni tabani vape za mirisnom kupkom i masažom koja će posle pedikira učiniti čudo vašim nogama. Zakažite svoj termin pedikira u salonu na Slaviji uz redovne akcije i popuste.

3. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
MultiAktiv dezodorans za obuću

Multiaktivni puder za obuću i stopala na bazi minerala. Sastojci: talk, mineralne soli, minerali. Rok upotrebe neograničen. Jedna kesica 150 dinara.

2. Apr 2014 Beograd 
dodaj u izabrane

izaberite broj oglasa po strani
20 / 50