Mesta

(694)

(32)

(117)

(7)

(3)

(1)

(1)

(1)

(1)

(1)

(4)

(4)

(1)

(71)

(7)

(1)

(13)

(3)

(3)

(1)

(20)

(1)

(22)

(1)

(173)

(18)

(4)

(8)

(1)

(10)

(1)

(2)

(6)

(3)

(26)

(2)

(1)

(2)

(13)

(4)

(3)

(4)

(8)

(4)

(60)

(9)

(2)

(1)

Još lokacija ▼

(1304)

Sve za decu
Sortiraj1375 oglasa
Igračka Kapla

Kapla se bazira na unikatnom modulu, koji se pokazao kao najprilagodljiviji za sve moguće vrste konstrukcije bez fiksnih tačaka. Razvija majstorstvo pokreta i samokontrole. Uvodeći dete u svet umetnosti, Kapla stimuliše kreativnost, koncentraciju...

4. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Ekološka igračka Kapla

- Pedagoška vrednost. - Edukativna igračka. - Logičko razmišljanje. - Stimulacija kreativnosti. - Koncentracija - Upornost - Strpljenje - Kognitivni razvoj - Timski rad - Ekološka igračka.

4. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Drveno-konstrukcijska igračka Kapla

Igra se sastoji od niza identičnih borovih daščica. Jedinstvena veličina daščica, u odnosu 1:3:15, idealna je za gradnju mnogo različitih konstrukcija. Koncept je jednostavan. Nisu potrebni lepak, šrafovi ni klipovi kako bi daščice bile fiksirane...

4. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Kapla

Omogućava deci da stvaraju, grade i eksperimentišu koristeći sopstvenu maštu. Sa Kapla daščicama oni mogu da grade samostalno ili u društvu sa prijateljima i porodicom. Pogodna za decu svih uzrasta, počevši od 3. godine. Osnove igre su izuzetno jednostavne...

4. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Drvena igračka

Tokom detinjstva dete prolazi kroz nekoliko faza kognitivnog razvoja. U svakoj fazi dete voli da se igra na drugačiji način i u svakoj fazi razvija različite veštine. Kao progresivna igra, Kapla omogućava svakom detetu da se igra na svom razvojnom nivou.

4. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Kapla

Kapla je idealna igra za grupni rad. Ona podstiče timski rad i saradnju. Igrajući se na taj način, deca su upućena da komuniciraju jedna sa drugima, da odlučuju o predmetu svog projekta i da ga zajedno grade. Svako dete će automatski naći svoje mesto...

4. Dec 2014 Beograd 
Baby art 1st year

Lako, brzo i bez nereda možete kreirati prelepu uspomenu prve godine vašeg deteta uz otisak šake ili stopala vaše bebe i svakog meseca da postavite novu sliku do prve godine. 100% bezbedan za bebinu kožu.

4. Dec 2014 Beograd 
Baby Art 3D Print Deluxe

Za samo nekoliko minuta možete kreirati prelepu uspomenu, sa mekanom i spremnom smesom za upotrebu, otisak bebine šake i stopala.

4. Dec 2014 Beograd 
WhyCry mini

WhyCry mini, najpoznatiji i najprecizniji analizator bebinog plača. Sa 98% uspešnosti prepoznaje trenutno raspoloženje bebe: dosadu, uznemirenost, glad ili pospanost. U paketu se dobija uputstvo koje ce vam pomoći oko pravilne upotrebe aparata. Tu je...

27. Nov 2014 Beograd 
Graco kolica sa nosiljkom-povoljno

Graco kolica sa nosiljkom-povoljno!!!Korišćena jednu sezonu...kao nova!!Teget plava su i nosiljka se može nakačiti na kolica a koristi se i kao auto-sedište za bebe do 9kg!!

30. Nov 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Oprema za igraonice

Opremanje i projektovanje prostora za dečje igraonice. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona.

9. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Oprema za dečje igraonice

Kompletno opremanje prostora za decije igraonice I rodjendaonice najboljeg kvaliteta. Pazljivo birani materijali, prilagodjeni deci, pruzaju potpunu sigurnost I bezbednost vase dece. Za vise informacija kontaktirajte nas putem telefona.

12. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Opremanje igraonica-brzeigraonice

Kompletno opremanje prostora za dečje igraonice i rođendaonice najboljeg kvaliteta. Pažljivo birani materijali, prilagođeni deci, pružaju potpunu sigurnost i bezbednost vaše dece.

17. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane
Izrada dečijih igraonica-brzeigraonice

Kompletno opremanje prostora za dečije igraonice i rođendaonice najboljeg kvaliteta. Pažljivo birani materijali, prilagođeni deci, pružaju potpunu sigurnost i bezbednost vaše dece. Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona.

16. Dec 2014 Beograd 
dodaj u izabrane

izaberite broj oglasa po strani
20 / 50