Predstavljamo projekat u novogradnji

Atlas House Business Center

LOKACIJA

Ova jedinstvena lokacija se nalazi u opštini Stari Grad, na samoj granici sa opštinom Palilula. Zgrada je na uglu dve veoma poznate ulice, Kosovske i Takovske, koje vode do svih značajnijig turističkih znamenitosti u Beogradu. Približno trapezoidnog oblika izlog ovog objekta ima izlaz na:

- Takovsku 26.00 m i
- Kosovsku 18.70 m

S obzirom da je ovo pretežno pešačka zona obezbeđena je višespratna podzemna garaža koji će biti automatizovana kompijuterskim sistemom dokumentovanja parking mesta.PARCELA – površina 455 m²

Parcela je priključena gradskom vodovodu, kanalizaciji, električnoj energiji, grejanju, telekomunikacionim i drugim instalacijama.Sve obaveze infrastrukturne instalacije su plaćene i sva dokumenta za gradnju su dobijena kod nadležnih službi. Pored ove lokacije, u Kosovskoj 51, je stambeno poslovna zgrada (P+4) na kojoj nema planiranih radova i u Takovskoj 3, stambena zgrada iz tridesetih godina prošlog veka(P+3+Pk) na kojoj postoje planirane intervencije za rekonstrukciju.

PROJEKAT

Uvid u Regulacioni plan 1 pokazuje da je prema urbanističkom planu ova zona planirana za komercijalne svrhe i izgradnju kancelarijskog, stambenog i izložbenog prostora. Nivo u prizemlju je namenjen za poslovne aktivnosti s obzirom na atraktivnost lokacije. Ova poslovna zgrada takođe podrazumeva i otvoreni prostor koji će biti adaptiran prema potrebi klijenata.

Lokacija – Takovska 1

Veličina parcele – 455 m²

Dozvoljena iskorišćenost parcele – 395 m²

Procenat okupiranosti zemljišta – 85 %

Dozvoljena gradnja – 3Pe (2Pg+1Te)+P+6+Pk

Ukupna nadzemna površina gradnje – 3,571.9 m²

Ukupna podzemna površina gradnje – 1,363.14 m²

Vesti

Pult kao deo poslovnog prostora

Pult kao deo poslovnog prostora

Opremanje poslovnog ambijenta najčešće je ograničeno veličinom samog prostora. Međutim, čini se da u poslednje vreme, uprkos manjoj kvadraturi lokala, većina njih ima prijemni pult.

Vesti

Jesenje povoljnosti za kupovinu lokala i garažnih mesta

Jesenje povoljnosti za kupovinu lokala i garažnih mesta

Građevinska direkcija Srbije donela je odluku da svima onima koji žele da kupe lokale i garažna mesta u naselju „Stepa Stepanović“, na Voždovcu, omogući dodatnu povoljnost u vidu beskamatne pozajmice....

Vesti

Grad Beograd ponudio 91 objekat - Objavljen oglas za zakup poslovnog prostora

Grad Beograd ponudio 91 objekat - Objavljen oglas za zakup poslovnog prostora

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda donela je odluku o davanju u zakup poslovnog prostora kojim raspolaže. Zaiteresovanim zakupcima ponuđen je 91 prostor za lokale, kancelarije, ma...

Vesti

Stranci ne mogu da kupe poljoprivredno zemljište u Srbiji

Stranci ne mogu da kupe poljoprivredno zemljište u Srbiji

Na današoj sednici Vlade Srbije usvojen je amandman, na Predlog zakona o privatizaciji, u kome se navodi da poljoprivredno zemljište u Srbiji može kupiti samo domaće fizičko ili pravno lice.

Vesti

Rast tražnje kancelarijskog prostora u prvom kvartalu 2014.

Rast tražnje kancelarijskog prostora u prvom kvartalu 2014.

U prvom kvartalu ukupna bruto aktivnost je iznosila 15.503 m2, od čega se 62% odnosi na nove transakcije, 29% na obnove već postojećih ugovora o zakupu, dok se preostalih 9% odnosi na proširenje posto...

Halo oglasi Nekretnine... Dobrodošli kući

Kupujete stan u Beogradu ili kuću u Pančevu, potrebna vam je soba za studentske dane ili poslovni prostor za vaš novi biznis? Sve, od placeva na Zlatiboru, do stanova za izdavanje u Novom Sadu, možete pronaći na najposećenijem sajtu za nekretnine u Srbiji! Više od 30.000 aktuelnih oglasa za stambeni i poslovni prostor samo na sajtu Halo oglasi Nekretnine.

Pored najsvežijih oglasa, možete pogledati stambene i poslovne prostore u novogradnji, pročitati vesti i korisne savete i, u svakom momentu postaviti pitanje našem pravniku.

Postavite svoj oglas u rubrici stanovi prodaja ili stanovi izdavanje i u rekordnom roku pronađite kupca ili stanara.