Predstavljamo projekat u novogradnji

Atlas House Business Center

LOKACIJA

Ova jedinstvena lokacija se nalazi u opštini Stari Grad, na samoj granici sa opštinom Palilula. Zgrada je na uglu dve veoma poznate ulice, Kosovske i Takovske, koje vode do svih značajnijig turističkih znamenitosti u Beogradu. Približno trapezoidnog oblika izlog ovog objekta ima izlaz na:

- Takovsku 26.00 m i
- Kosovsku 18.70 m

S obzirom da je ovo pretežno pešačka zona obezbeđena je višespratna podzemna garaža koji će biti automatizovana kompijuterskim sistemom dokumentovanja parking mesta.PARCELA – površina 455 m²

Parcela je priključena gradskom vodovodu, kanalizaciji, električnoj energiji, grejanju, telekomunikacionim i drugim instalacijama.Sve obaveze infrastrukturne instalacije su plaćene i sva dokumenta za gradnju su dobijena kod nadležnih službi. Pored ove lokacije, u Kosovskoj 51, je stambeno poslovna zgrada (P+4) na kojoj nema planiranih radova i u Takovskoj 3, stambena zgrada iz tridesetih godina prošlog veka(P+3+Pk) na kojoj postoje planirane intervencije za rekonstrukciju.

PROJEKAT

Uvid u Regulacioni plan 1 pokazuje da je prema urbanističkom planu ova zona planirana za komercijalne svrhe i izgradnju kancelarijskog, stambenog i izložbenog prostora. Nivo u prizemlju je namenjen za poslovne aktivnosti s obzirom na atraktivnost lokacije. Ova poslovna zgrada takođe podrazumeva i otvoreni prostor koji će biti adaptiran prema potrebi klijenata.

Lokacija – Takovska 1

Veličina parcele – 455 m²

Dozvoljena iskorišćenost parcele – 395 m²

Procenat okupiranosti zemljišta – 85 %

Dozvoljena gradnja – 3Pe (2Pg+1Te)+P+6+Pk

Ukupna nadzemna površina gradnje – 3,571.9 m²

Ukupna podzemna površina gradnje – 1,363.14 m²

Vesti

Uređivanje kancelarije za uspešno obavljanje posla

Uređivanje kancelarije za uspešno obavljanje posla

Zaposlena osoba, prosečno, u kancelariji provede bar trećinu dana, odnosno osam radnih sati. Zato, ovu prostoriju prilikom uređenja nikako ne bi trebalo zanemariti.

Vesti

Konverzija zemljišta za više investicija i niže cene stanova

Konverzija zemljišta za više investicija i niže cene stanova

Stručnjaci ocenjuju da će u 2015. cene stanova blago padati, a sve zbog usvajanja izmena Zakona o planiranju i izgradnji koji će, kako očekuju, pogurati izgradnju.

Vesti

Do građevinske dozvole za 28 dana - Usvojen Zakon o planiranju i izgradnji

Do građevinske dozvole za 28 dana - Usvojen Zakon o planiranju i izgradnji

Poslanici Skupštine Srbije usvojili su sinoć većinom glasova Izmene i dopune Zakona o planiranju i izgadnji kojim se omogućava da se na jednom šalteru za 28 dana dobiju sve potrebne dozvole, a građevi...

Vesti

Više cene zakupa lokala u Beogradu za banke, menjačnice, kockarnice i kafiće

Više cene zakupa lokala u Beogradu za banke, menjačnice, kockarnice i kafiće

Određeni broj zakupaca poslovnog prostora koji je u vlasništvu grada Beograda, plaćaće veću cenu zakupa za svoje lokale, odlučili su u petak odbornici gradskog parlamenta na zasedanju Skupštine grada.

Vesti

Pult kao deo poslovnog prostora

Pult kao deo poslovnog prostora

Opremanje poslovnog ambijenta najčešće je ograničeno veličinom samog prostora. Međutim, čini se da u poslednje vreme, uprkos manjoj kvadraturi lokala, većina njih ima prijemni pult.

Halo oglasi Nekretnine... Dobrodošli kući

Kupujete stan u Beogradu ili kuću u Pančevu, potrebna vam je soba za studentske dane ili poslovni prostor za vaš novi biznis? Sve, od placeva na Zlatiboru, do stanova za izdavanje u Novom Sadu, možete pronaći na najposećenijem sajtu za nekretnine u Srbiji! Više od 30.000 aktuelnih oglasa za stambeni i poslovni prostor samo na sajtu Halo oglasi Nekretnine.

Pored najsvežijih oglasa, možete pogledati stambene i poslovne prostore u novogradnji, pročitati vesti i korisne savete i, u svakom momentu postaviti pitanje našem pravniku.

Postavite svoj oglas u rubrici stanovi prodaja ili stanovi izdavanje i u rekordnom roku pronađite kupca ili stanara.