Predstavljamo projekat u novogradnji

Atlas House Business Center

LOKACIJA

Ova jedinstvena lokacija se nalazi u opštini Stari Grad, na samoj granici sa opštinom Palilula. Zgrada je na uglu dve veoma poznate ulice, Kosovske i Takovske, koje vode do svih značajnijig turističkih znamenitosti u Beogradu. Približno trapezoidnog oblika izlog ovog objekta ima izlaz na:

- Takovsku 26.00 m i
- Kosovsku 18.70 m

S obzirom da je ovo pretežno pešačka zona obezbeđena je višespratna podzemna garaža koji će biti automatizovana kompijuterskim sistemom dokumentovanja parking mesta.PARCELA – površina 455 m²

Parcela je priključena gradskom vodovodu, kanalizaciji, električnoj energiji, grejanju, telekomunikacionim i drugim instalacijama.Sve obaveze infrastrukturne instalacije su plaćene i sva dokumenta za gradnju su dobijena kod nadležnih službi. Pored ove lokacije, u Kosovskoj 51, je stambeno poslovna zgrada (P+4) na kojoj nema planiranih radova i u Takovskoj 3, stambena zgrada iz tridesetih godina prošlog veka(P+3+Pk) na kojoj postoje planirane intervencije za rekonstrukciju.

PROJEKAT

Uvid u Regulacioni plan 1 pokazuje da je prema urbanističkom planu ova zona planirana za komercijalne svrhe i izgradnju kancelarijskog, stambenog i izložbenog prostora. Nivo u prizemlju je namenjen za poslovne aktivnosti s obzirom na atraktivnost lokacije. Ova poslovna zgrada takođe podrazumeva i otvoreni prostor koji će biti adaptiran prema potrebi klijenata.

Lokacija – Takovska 1

Veličina parcele – 455 m²

Dozvoljena iskorišćenost parcele – 395 m²

Procenat okupiranosti zemljišta – 85 %

Dozvoljena gradnja – 3Pe (2Pg+1Te)+P+6+Pk

Ukupna nadzemna površina gradnje – 3,571.9 m²

Ukupna podzemna površina gradnje – 1,363.14 m²

Vesti

Bolja i brža evidencija nekretnina

Bolja i brža evidencija nekretnina

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) Zoran Krejović potpisali su Protokol o međusobnoj saradnji koji predviđa unapređenje poslovanja i upravljanja imovinom...

Vesti

Stranci ne mogu da kupe poljoprivredno zemljište u Srbiji

Stranci ne mogu da kupe poljoprivredno zemljište u Srbiji

Na današoj sednici Vlade Srbije usvojen je amandman, na Predlog zakona o privatizaciji, u kome se navodi da poljoprivredno zemljište u Srbiji može kupiti samo domaće fizičko ili pravno lice.

Vesti

Rast tražnje kancelarijskog prostora u prvom kvartalu 2014.

Rast tražnje kancelarijskog prostora u prvom kvartalu 2014.

U prvom kvartalu ukupna bruto aktivnost je iznosila 15.503 m2, od čega se 62% odnosi na nove transakcije, 29% na obnove već postojećih ugovora o zakupu, dok se preostalih 9% odnosi na proširenje posto...

Vesti

Garažna mesta na rate bez kamate

Garažna mesta na rate bez kamate

Građevinska direkcija Srbije donela je odluku da svim kupcima garažnih mesta u 2014. godini na lokacijama Stepa Stepanović , Dr Ivan Ribar i Braće Jerković-Padina, u Beogradu, omogući kupovinu garažn...

Vesti

Notari od 1. septembra preuzimaju ugovore o nepokretnosti

Notari od 1. septembra preuzimaju ugovore o nepokretnosti

Ako ove jeseni budete hteli da overite ugovor o kupovini stana ili bilo koji drugi ugovor o pravnom prometu nekretnina, umesto na sudski šalter uputićete se kod notara.

Halo oglasi Nekretnine... Dobrodošli kući

Kupujete stan u Beogradu ili kuću u Pančevu, potrebna vam je soba za studentske dane ili poslovni prostor za vaš novi biznis? Sve, od placeva na Zlatiboru, do stanova za izdavanje u Novom Sadu, možete pronaći na najposećenijem sajtu za nekretnine u Srbiji! Više od 30.000 aktuelnih oglasa za stambeni i poslovni prostor samo na sajtu Halo oglasi Nekretnine.

Pored najsvežijih oglasa, možete pogledati stambene i poslovne prostore u novogradnji, pročitati vesti i korisne savete i, u svakom momentu postaviti pitanje našem pravniku.

Postavite svoj oglas u rubrici stanovi prodaja ili stanovi izdavanje i u rekordnom roku pronađite kupca ili stanara.