Predstavljamo projekat u novogradnji

Atlas House Business Center

LOKACIJA

Ova jedinstvena lokacija se nalazi u opštini Stari Grad, na samoj granici sa opštinom Palilula. Zgrada je na uglu dve veoma poznate ulice, Kosovske i Takovske, koje vode do svih značajnijig turističkih znamenitosti u Beogradu. Približno trapezoidnog oblika izlog ovog objekta ima izlaz na:

- Takovsku 26.00 m i
- Kosovsku 18.70 m

S obzirom da je ovo pretežno pešačka zona obezbeđena je višespratna podzemna garaža koji će biti automatizovana kompijuterskim sistemom dokumentovanja parking mesta.PARCELA – površina 455 m²

Parcela je priključena gradskom vodovodu, kanalizaciji, električnoj energiji, grejanju, telekomunikacionim i drugim instalacijama.Sve obaveze infrastrukturne instalacije su plaćene i sva dokumenta za gradnju su dobijena kod nadležnih službi. Pored ove lokacije, u Kosovskoj 51, je stambeno poslovna zgrada (P+4) na kojoj nema planiranih radova i u Takovskoj 3, stambena zgrada iz tridesetih godina prošlog veka(P+3+Pk) na kojoj postoje planirane intervencije za rekonstrukciju.

PROJEKAT

Uvid u Regulacioni plan 1 pokazuje da je prema urbanističkom planu ova zona planirana za komercijalne svrhe i izgradnju kancelarijskog, stambenog i izložbenog prostora. Nivo u prizemlju je namenjen za poslovne aktivnosti s obzirom na atraktivnost lokacije. Ova poslovna zgrada takođe podrazumeva i otvoreni prostor koji će biti adaptiran prema potrebi klijenata.

Lokacija – Takovska 1

Veličina parcele – 455 m²

Dozvoljena iskorišćenost parcele – 395 m²

Procenat okupiranosti zemljišta – 85 %

Dozvoljena gradnja – 3Pe (2Pg+1Te)+P+6+Pk

Ukupna nadzemna površina gradnje – 3,571.9 m²

Ukupna podzemna površina gradnje – 1,363.14 m²

Vesti

Reprogram dugovanja zakupaca poslovnog prostora

Reprogram dugovanja zakupaca poslovnog prostora

Privremeni organ grada Beograda doneo je odluku o regulisanju starog duga zakupaca Agencije za poslovni prostor. Pravnim i fizičkim licima koja duguju gradu Beogradu za zakup poslovnog prostora data ...

Vesti

Utvrđene naknade za građevinsko zemljište u Nišu

Utvrđene naknade za građevinsko zemljište u Nišu

Gradsko veće Niša usvojilo je odluku kojom su definisana pravila za utvrđivanje naknade za uređenje građevinskog zemljišta, prenosi ekapija.

Vesti

Za kupovinu novoizgrađenog poslovnog prostora PDV iznosi 20%

Za kupovinu novoizgrađenog poslovnog prostora PDV iznosi 20%

Prilikom kupovine novoizgrađenog poslovnog prostora, kao i kod stanova, neophodno je platiti PDV, jer se tada kupuje finalni proizvod koji je “stvorio” investitor. Međutim, visina PDV-a prilikom kupov...

Vesti

U “Stepi” kupovina lokala na lizing

U “Stepi” kupovina lokala na lizing

Građevinska direkcija Srbije (GDS) od 1. decembra, u naselju “Stepa Stepanović”, omogućila je svim zainteresovanim građanima kupovinu lokala na lizing.

Vesti

Kancelarije u Novom Beogradu najtraženije

Kancelarije u Novom Beogradu najtraženije

Beogradski istraživački forum predstavlja tržišne pokazatelje za treći kvartal 2013. godine – ukupan zakup kancelarijskog prostora, cene zakupa i stope prinosa poslovnog prostora A klase – kao uspešan...

Halo oglasi Nekretnine... Dobrodošli kući

Kupujete stan u Beogradu ili kuću u Pančevu, potrebna vam je soba za studentske dane ili poslovni prostor za vaš novi biznis? Sve, od placeva na Zlatiboru, do stanova za izdavanje u Novom Sadu, možete pronaći na najposećenijem sajtu za nekretnine u Srbiji! Više od 30.000 aktuelnih oglasa za stambeni i poslovni prostor samo na sajtu Halo oglasi Nekretnine.

Pored najsvežijih oglasa, možete pogledati stambene i poslovne prostore u novogradnji, pročitati vesti i korisne savete i, u svakom momentu postaviti pitanje našem pravniku.

Postavite svoj oglas u rubrici stanovi prodaja ili stanovi izdavanje i u rekordnom roku pronađite kupca ili stanara.