Predaj oglas

180 oglasa

Vesti

Usvojen zakon o zapošljavanju stranaca

Skupštine Srbije usvojila je u utorak većinom glsova Zakon o zapošljvanju stranaca kojim se obezbeđuju jednaka prava na rad i zapošljavanje strancima kao i državljanima Srbije.

Vesti

JobFair 14

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 14 – Kreiraj svoju budućnost!“ održaće se jubilarni deseti put, 3. i 4. novembra ove godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Studentske organizacije BEST LBG Beograd i EESTEC LK Beograd će i ove godine posetiocima predstaviti mogućnost zaposlenja i razvoja profesionalnih karijera u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Saveti

Lista deficitarnih zanimanja u Evropi

Za sve koji planiraju da posao pronađu u inostranstvu, instruktivna je lista deficitarnih zanimanja prema „European vacancy monitor“, objavljena februara ove godine.

Najave događaja

Šansa za 180 radnika

Sajam zapošljavanja na kojem će 25 poslodavaca ponuditi oko 180 slobodnih radnih mesta biće održan 11. decembra u Domu vazduhoplovstva u Zemunu, najavila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Najave događaja

Bring success to you!

Academy of Modern Management je seminar o preduzetništvu, koji se održava od 3. do 10. decembra u opštini Vračar i Narodnoj banci Srbije, pod pokroviteljstvom organizacije ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka.