Predaj oglas

276 oglasa

Vesti

Italijanska fabrika zapošljava još 120 radnika u Jagodini

Italijanska fabrika "Confezioni Andrea Serbia" u Jagodini, koja je otvorena u martu 2013. godine, proširiće pogon gde će posao naći još 120 radnika.

Saveti

Grupni intervju za posao

Grupni intervju se koristi kod masovnih regrutacija, na primer prodajnog osoblja u supermarketima, kada u kratkom vremenskom periodu treba zaposliti veliki broj ljudi

Saveti

Jorgandžija koji je fakultet zamenio zanatom

Jorgandžija Janković konkurenciju nema, jer sve radi ručno, osim krajnjeg šivenja jorgana, pa najkvalitetniji jorgani od perja, vune i pamuka svoj novi izgled dobijaju baš u ovoj maloj radnji, u mirnom kraju Dorćola, gde zanati još uvek žive punim plućima.

Saveti

Nemačka prva na listi želja

U zemljama u koje bi potencijalni migranti želeli da odu, velika je potražnja za medicinskim tehničarima, lekarima, ekonomistima, vozačima i arhitektama. U grupu traženih zanimanja spadaju i farmaceuti, konobari, biolozi, fizioterapeuti i stomatolozi

Najave događaja

Međunarodna radionica "Rad sa poslodavcima"

Tokom dvodnevne radionice biće razmotrena sva bitna pitanja i ponuđena konkretna rešenja koja se primenjuju u radu sa poslodavcima, kako bi se, uz pomoć određenih ciljanih mera aktivne politike zapošljavanja, doprinelo rešavanju problema nezaposlenosti i približilo ostvarenju prioriteta „Strategije za pametan, održiv i inkluzivni razvoj - Evropa 2020“.