Predaj oglas

250 oglasa

Vesti

Uspešno završen deveti Case Study Show 2015

Na svečanom zatvaranju projekta, održanom na Fakultetu organizacionih nauka, proglašeni su pobednički timovi ovogodišnjeg "Case Study Show"-a.

Saveti

Laganje i fraze s interneta odbijaju poslodavce

Svakome ko traži posao prvi savet, čak i laika, bio bi da se upornost isplati. Medjutim, pored te osobine, stručnjaci objašnjavaju koje su još "poželjne" i "manje poželjne osobine" koje idealnog kandidata razlikuju od onog koji to nije. Ljiljana Varga, specijalista za HR, specijalno za čitaoce “Halo oglasa/ posao” daje savete kako da ostavite dobar utisak na poslodavca.

Saveti

Kako se zaposliti posle 50. godine?

Ako imate više od 50 godina, a nemate posao – nije sve izgubljeno. Šanse postoje, a “Halo oglasi/ Posao” vam daju nekoliko saveta, kojih bi valjalo da se pridržavate, kako biste što pre pronašli odgovarajući posao.

Saveti

Od radoholičara više štete nego koristi za firmu

Radoholičari su štetniji po firme nego zaposleni koji izostaju s posla, tvrde francuski analitičari, uz obrazloženje da su skriveni troškovi zbog preteranog ostajanja na poslu, koji dovode do povreda na radu i psihičke nestabilnosti, daleko veći nego u slučaju odsustva.

Najave događaja

WordPress konferencija – WordCamp Belgrade 2015 #wcbg

18. i 19. aprila u prostorijama Comtrade-a održaće se prva u regionu WordPress konferencija u organizaciji udruženja WordPress Srbija, WordCamp Belgrade 2015