Predaj oglas

343 oglasa

Vesti

Postani programer za 2 meseca i zaposli se u jednoj od čanica IKT klastera

Intenzivni dvomesečni kurs programiranja za početnike u okviru Klaster akademije IKT klastera Centralne Srbije nudi šansu za zaposlenje u jednoj od firmi članica Klastera

Saveti

Kako prepoznati mobing?

Ponižavanja različite vrste, preopterećivanje poslom, te stalne i neosnovane kritike na račun vašeg rada, vređanje – to je ono što se, izmedju ostalog, podvodi pod mobing na radnom mestu. Ako niste sigurni da li ste vi ili neko iz vašeg okruženja žrtva ove pojave, evo šta kažu poznavaoci ove problematike.

Saveti

Dobili ste dve ponude za posao – šta sada?

Nezaposleni u trci za poslom zasipaju poslodavce biografijama, kucaju na mnoga vrata ne bi li taj problem rešili, a dešava se čak i to da na kraju ne dobiju jednu nego dve ponude za posao. Evo nekoliko predloga šta učiniti u takvoj situaciji.

Saveti

Kako do iskustva pre prvog posla?

Halo oglasi/ Posao vas savetuju kako da prevaziđete večiti problem – “kako do prvog iskustva, ako već nemam iskustvo”, a dobar predlog da se to reši jeste da se odlučite za stručnu praksu, volontiranje, ili honorarni posao.

Najave događaja

Svetski IT stručnjaci na konferenciji u Srbiji

It stručnjaci iz Fejsbuka, Tvitera, IBM-a i drugih velikih svetskih kompanija, iz različitih zemalja sveta, govoriće na velikoj IT konferenciji koja će se održati u okviru ITkonekta (www.it-konekt.com) 23. i 24. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.