Predaj oglas

251 oglasa

Vesti

Digitalna akademija

U Nišu je završen prvi krug obuka kompanije „Samsung“. Projekat će biti nastavljen 8. maja, u Novom Sadu, gde će još 75 mladih sa evidencije nezaposlenih biti uključeno u kurseve IT tehnologija. Treći krug obuka namenjen je nezaposlenim Beograđanima.

saveti

Klub za traženje posla

Nacionalna služba za zapošljavanje je obuku u Klubu za traženje posla pokrenula i osmislila kao aktivnu meru tržišta rada, u funkciji prevencije dugoročne nezaposlenosti, koja je po svim kvantitativnim pokazateljima jedna od dominantnih karakteristika nezaposlenosti u našoj zemlji.

Saveti

Ko najduže, a ko najkraće čeka na posao

Među visokoobrazovanim građanima najduže na posao čekaju lekari opšte medicine i stomatolozi Prema podacima NSZ, od ukupnog broja nezaposlenih 27,2 odsto čine mladi, od toga je 245.406 nekvalifikovanih i polukvalifikovanih radnika, a oko 78.000 visokoobrazovanih, tačnije 10,14 odsto od ukupnog broja nezaposlenih.

Saveti

Neka vas tržište upozna

Mali preduzetnici često nemaju dovoljno vremena, niti entuzijazma da se bave reklamom, proširivanjem tržišta, ispitivanjem potreba kupaca. Zauzeti su svakodnevnim obavezama i svako dodatno angažovanje zahtevalo bi potpunu reorganizaciju ili uključivanje novih saradnika, za šta često nema ni dovoljno sredstava.

Najave događaja

Sajam profesionalne orijentacije

Sajam profesionalne orijentacije u Kikindi biće održan 15. aprila 2014. godine, u Kulturnom centru Kikinda, od 10 do 17 časova.