Predaj oglas

187 oglasa

Vesti

Još 100 radnih mesta u Senti

U Senti, u kompaniji Tisa Automotive biće zaposleno još 100 radnika u novoosnovanom pogonu. Mađarska kompanija Tisa Cipo je u Senti otvorila fabriku Tisa Automotive za proizvodnju električnih kablova za potrebe auto-industrije.

Vesti

Nova radna mesta u Vršcu, a plata u proseku 63.000 dinara

Nova fabrika u Tehnološkom parku, površine 15.500 kvadratnih metara, od nule je podignuta za samo 13 meseci. Čak 4.000 ljudi je konkurisalo za nova radna mesta u ovoj fabrici za proizvodnju opreme za dijalizu, koja trenutno zapošljava oko 675 radnika.

Saveti

Neočekivane stvari koje utiču na ishod razgovora za posao

Tajna dobrog razgovora za posao nije samo u tačnosti, dobro odabranoj odeći, i pametnim odgovorima na pitanja, zapravo postoji na stotine sitnih detalja koji svesno ili nesvesno oblikuju mišljenje poslodavaca

Saveti

Hedonizam na poslu

Hedonizam na poslu zvuči mnogo nedostižnije nego što zapravo jeste i mnogi smatraju da hedonizam podrazumeva samo neke „teže“ varijante poput krstarenja jahtom ili pušenje kubanskih cigara u predsedničkom apartmanu hotela sa 7 zvezdica.

Najave događaja

Sajam zapošljavanja na Voždovcu - 15. oktobra

Vrata sajma, tj. Centra za kulturu i sport “Šumice” u Ustaničkoj 125/1, biće širom otvorena za sve posetioce od 10 do 15 časova.