Predaj oglas

216 oglasa

Vesti

IT stručnjaci, inženjeri i ugostiteljski radnici najtraženiji u 2014.

“Halo oglasi / Posao” su istraživali za vas ko je u ovakvoj preraspodeli imao najviše uspeha. Zvanični podaci pokazuju da su u 2014. do posla najlakše dolazili IT inženjeri, inženjeri elektronike i elektrotehnike, finansijski stručnjaci, zatim farmaceuti, lekari sa specijalizacijama, keramičari, varioci i kuvari.

Saveti

Motivišite zaposlene i bez povišica

Poslodavac u Srbiji koji želi da motiviše svog radnika, kako bi na poslu dao sve od sebe, zna da bi u tom slučaju trebalo da mu ponudi veću platu, siguran posao, bolji status. Međutim, stručnjaci koje je kontaktirao portal "Halo oglasi / Posao" redom tvrde da se motivacija sve više temelji na drugim vrednostima.

Saveti

Ne gubite vreme dok čekate posao

Bilo da prvi put tražite posao ili ste dobili otkaz i našli se ponovo na birou rada, “Halo oglasi posao” vam daju nekoliko saveta kako da se ponašate u tom periodu kako ne bi gubili dragoceno vreme.

Saveti

Lista deficitarnih zanimanja u Evropi

Za sve koji planiraju da posao pronađu u inostranstvu, instruktivna je lista deficitarnih zanimanja prema „European vacancy monitor“, objavljena februara ove godine.

Najave događaja

Šansa za 180 radnika

Sajam zapošljavanja na kojem će 25 poslodavaca ponuditi oko 180 slobodnih radnih mesta biće održan 11. decembra u Domu vazduhoplovstva u Zemunu, najavila je Nacionalna služba za zapošljavanje.