Predaj oglas

226 oglasa

Vesti

Korak ka poslu

Kancelarija za mlade opštine Stari grad i Udruženje „Krug dvojke” organizuju projekat za mlade „Korak ka poslu”, saopšteno je iz te gradske opštine.

Saveti

Jorgandžija koji je fakultet zamenio zanatom

Jorgandžija Janković konkurenciju nema, jer sve radi ručno, osim krajnjeg šivenja jorgana, pa najkvalitetniji jorgani od perja, vune i pamuka svoj novi izgled dobijaju baš u ovoj maloj radnji, u mirnom kraju Dorćola, gde zanati još uvek žive punim plućima.

Saveti

Nemačka prva na listi želja

U zemljama u koje bi potencijalni migranti želeli da odu, velika je potražnja za medicinskim tehničarima, lekarima, ekonomistima, vozačima i arhitektama. U grupu traženih zanimanja spadaju i farmaceuti, konobari, biolozi, fizioterapeuti i stomatolozi

Saveti

Zanatlija i u 86. godini života

Trajko Marković, čitav svoj život posvetio je zanatu i manuelnom radu. Školovao se za ćurčiju, a danas, u 86. godini života, sa osmehom izrađuje prelepe kape.

Najave događaja

Međunarodna radionica "Rad sa poslodavcima"

Tokom dvodnevne radionice biće razmotrena sva bitna pitanja i ponuđena konkretna rešenja koja se primenjuju u radu sa poslodavcima, kako bi se, uz pomoć određenih ciljanih mera aktivne politike zapošljavanja, doprinelo rešavanju problema nezaposlenosti i približilo ostvarenju prioriteta „Strategije za pametan, održiv i inkluzivni razvoj - Evropa 2020“.