Predaj oglas

357 oglasa

Vesti

Postani programer za 2 meseca i zaposli se u jednoj od čanica IKT klastera

Intenzivni dvomesečni kurs programiranja za početnike u okviru Klaster akademije IKT klastera Centralne Srbije nudi šansu za zaposlenje u jednoj od firmi članica Klastera

Saveti

Kako do iskustva pre prvog posla?

Halo oglasi/ Posao vas savetuju kako da prevaziđete večiti problem – “kako do prvog iskustva, ako već nemam iskustvo”, a dobar predlog da se to reši jeste da se odlučite za stručnu praksu, volontiranje, ili honorarni posao.

Saveti

Elektrotehničari, IT-jevci i lekari lako do posla u 2015. godini

Elektrotehničari, IT-jevci i lekari lako do posla u 2015, srednjoškolci, zubari, čekaju posao duže od 5 godina

Saveti

Laganje i fraze s interneta odbijaju poslodavce

Svakome ko traži posao prvi savet, čak i laika, bio bi da se upornost isplati. Medjutim, pored te osobine, stručnjaci objašnjavaju koje su još "poželjne" i "manje poželjne osobine" koje idealnog kandidata razlikuju od onog koji to nije. Ljiljana Varga, specijalista za HR, specijalno za čitaoce “Halo oglasa/ posao” daje savete kako da ostavite dobar utisak na poslodavca.

Najave događaja

Svetski IT stručnjaci na konferenciji u Srbiji

It stručnjaci iz Fejsbuka, Tvitera, IBM-a i drugih velikih svetskih kompanija, iz različitih zemalja sveta, govoriće na velikoj IT konferenciji koja će se održati u okviru ITkonekta (www.it-konekt.com) 23. i 24. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.