Predaj oglas

193 oglasa

Vesti

Novo deficitarno zanimanje u Evropi

Pojavilo se novo deficitirano zanimanje u Evropi, a prema broju ljudi koji se za ovu profesiju traži, možemo očekivati talas odlazaka i iz naše zemlje.

Vesti

Još 100 radnih mesta u Senti

U Senti, u kompaniji Tisa Automotive biće zaposleno još 100 radnika u novoosnovanom pogonu. Mađarska kompanija Tisa Cipo je u Senti otvorila fabriku Tisa Automotive za proizvodnju električnih kablova za potrebe auto-industrije.

Saveti

Neočekivane stvari koje utiču na ishod razgovora za posao

Tajna dobrog razgovora za posao nije samo u tačnosti, dobro odabranoj odeći, i pametnim odgovorima na pitanja, zapravo postoji na stotine sitnih detalja koji svesno ili nesvesno oblikuju mišljenje poslodavaca

Saveti

Hedonizam na poslu

Hedonizam na poslu zvuči mnogo nedostižnije nego što zapravo jeste i mnogi smatraju da hedonizam podrazumeva samo neke „teže“ varijante poput krstarenja jahtom ili pušenje kubanskih cigara u predsedničkom apartmanu hotela sa 7 zvezdica.

Najave događaja

Sajam poslova i stručnih praksi

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 14 - Kreiraj svoju budućnost!" održaće se jubilarni, deseti put, 3. i 4. novembra ove godine, u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73.