Predaj oglas

180 oglasa

Vesti

Najviše neto zarade u Srbiji

Najveće neto zarade u Srbiji u decembru prošle godine imali su programeri i konsultanti, u proseku - 160.100 dinara, a najniže plate zaposleni u turističkim agencijama - 21.334 dinara, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Saveti

Konflikte na poslu rešavajte odmah

Ako niste imali način da izbegnete nesuglasice, onda je bolje da ih rešavate pre nego kasnije. Najbolje rešenje koje savetuju stručnjaci, jeste da se komunikacijom suprotstavljenih strana dođe do uzroka problema.

Saveti

Uređivanje kancelarije za uspešno obavljanje posla

Zaposlena osoba, prosečno, u kancelariji provede bar trećinu dana, odnosno osam radnih sati. Zato, ovu prostoriju prilikom uređenja nikako ne bi trebalo zanemariti. Za uspešno obavljanje posla važno je i da vaš poslovni prostor bude uređen i odiše ukusom i svežinom.

Saveti

Kursevi su poslodavcima često važniji od osnovnog obrazovanja

Uz sve vaše ključne stavke u radnoj biografiji, obrazovanje, radno iskustvo, računarske veštine, znanje stranih jezika, ne bi trebalo, savetuju stručnjaci, zanemariti ni značaj dodatne edukacije – kurseva i seminara.

Najave događaja

Prisustvuj velikom događaju i mini sajmu zapošljavanja

Case Study Show je projekat takmičarskog karaktera koji studentima svih fakulteta pruža priliku da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.