Predaj oglas

332 oglasa

Vesti

Posao za 29.000 ugostitelja

Zanimanja na koja bi trebalo da se fokusirate, sudeći po najnovijim podacima austrijskog Servisa za zapošljavanje, jesu ona iz oblasti ugostiteljstva: konobari, kuvari, pomoćnici u kuhinji, čistači i radnici na pakovanju robe.

Saveti

Trudimo se da zapošljavamo iskrene i motivisane kandidate

Ukoliko ste ambiciozni i cilj vam je da radite u banci, budite u startu spremni i da se prilagodite nepisanim poslovnim pravilima koja važe u ovom svetu.

Saveti

Ovih pet zanimanja biće sve popularnija

Poslovi koji su se tražili pre godinu ili dve sada više nisu toliko popularni, dok su sa druge strane, profili za koje do nedavno nije postojao interes, preuzeli fokus na tržištu rada.

Saveti

Od koga biste želeli dobar savet za uspešan biznis ako ne od njih

Najuspešniji ljudi na svetu savetuju ljude koji žele blistavu karijeru. Ukratko, uspeh iz njihovog iskustva ne dolazi preko noći, i potrebne su godine rada, pa i pogrešnih odluka i promašaja da bi se došlo do uspešnog biznisa.

Najave događaja

IAB Academy

IAB Academy je edukativni projekat pokrenut od strane IAB Serbia koji ima za cilj podizanje svesti o značaju i mogućnostima koje nudi digitalno i interaktivno oglašavanje. IAB je okupio najveće domaće stručnjake i zaljubljenike u digitalnu industriju, koji svoju strast prema novim tehnologijama i oglašavanju na novim medijima prenose svima koji žele da se usavršavaju i steknu sigurnost u ovoj oblasti.