Predaj oglas

178 oglasa

Vesti

JobFair 14

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 14 – Kreiraj svoju budućnost!“ održaće se jubilarni deseti put, 3. i 4. novembra ove godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Studentske organizacije BEST LBG Beograd i EESTEC LK Beograd će i ove godine posetiocima predstaviti mogućnost zaposlenja i razvoja profesionalnih karijera u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Vesti

Novo deficitarno zanimanje u Evropi

Pojavilo se novo deficitirano zanimanje u Evropi, a prema broju ljudi koji se za ovu profesiju traži, možemo očekivati talas odlazaka i iz naše zemlje.

Vesti

Još 100 radnih mesta u Senti

U Senti, u kompaniji Tisa Automotive biće zaposleno još 100 radnika u novoosnovanom pogonu. Mađarska kompanija Tisa Cipo je u Senti otvorila fabriku Tisa Automotive za proizvodnju električnih kablova za potrebe auto-industrije.

Saveti

Neočekivane stvari koje utiču na ishod razgovora za posao

Tajna dobrog razgovora za posao nije samo u tačnosti, dobro odabranoj odeći, i pametnim odgovorima na pitanja, zapravo postoji na stotine sitnih detalja koji svesno ili nesvesno oblikuju mišljenje poslodavaca

Najave događaja

Sajam zapošljavanja u Smederevu

Dana 13.11.2014. godine, u holu Centra za kulturu, u Smederevu, u terminu od 10 do 12 časova, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, održaće se ovogodišnji sajam zapošljavanja na kome će 23 poslodavca, učesnika sajma, iskazati svoju kadrovsku potrebu.