Predaj oglas

197 oglasa

Vesti

Minimalna cena rada povećana na 121 dinar po satu

Vlada Srbije danas je povećala minimalnu cenu rada u Srbiji za 5,2%, na 121 dinar po satu, bez poreza i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje.

Vesti

Srbija šampion u „bežanju” sa posla

Prezentovana studija je pokazala je da je nivo odsutnosti s posla i lažnih bolovanja u Srbiji viši za skoro 35% od proseka zemalja regiona (Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Bugarska, Grčka, u istraživanje je bila uključena i Slovenija), a 59% od proseka zemalja EU.

Vesti

Nova radna mesta u Nišu

Danas je u Nišu otvorena fabrika kompanije Johnson Electric u kojoj je posao dobilo 250 ljudi. Fabrika se prostire na 2.500 kvadratnih metara. Johnson Electric je svetski lider u domenu elektropokretača. Njihovi proizvodi se koriste u velikom opsegu industrija, a kompanija zapošljava više od 38.000 radnika u 23 zemlje, od čega 4.000 u Evropi.

Saveti

Hitno potreban doktor za čokoladu

Cilj posla je da se pronađe način kako da se spreči topljenje čokolade u toplim predelima. To je veliki izazov, navodi se u oglasu, budući da se čak i najkvalitetnija čokolada topi na 34 stepena Celzijusa.

Saveti

Hedonizam na poslu

Hedonizam na poslu zvuči mnogo nedostižnije nego što zapravo jeste i mnogi smatraju da hedonizam podrazumeva samo neke „teže“ varijante poput krstarenja jahtom ili pušenje kubanskih cigara u predsedničkom apartmanu hotela sa 7 zvezdica.