Roleri i oprema za rolere
Sortiraj202 oglasa
Roleri Scorpio vel. 36-40

Unisex roleri podesive veličine. Voze se kao kao klasični roleri ili Karving skije Mogu se voziti i po drugom terenu, a ne samo po travi. Pogodni za početnike i osobe koje se boje nestabilnosti klasičnih rolera. Budite jedinstveni!

26. Apr 2015 Beograd 
dodaj u izabrane
Roleri Rollerblade broj 41,  26.5cm

Očuvani, kvalitetni roleri, točkovi odlični kao novi, silikonski, jedino ležajevi mnalo šušte, moguće je da su menjani točkići a ležajevi ne, točkići su original.

26. Apr 2015 Beograd 
dodaj u izabrane
Roleri Rossignol broj 40

Kao novi, samo probani, poznata firma skijaške opreme, slika sve govori, kada vam dosadi vožnja skinete i sasvim normalno prošetate! Patika je jaka i veoma kvalitetna kao i sva Rossignol ski oprema. Uložak 25.5cm.

26. Apr 2015 Beograd 
dodaj u izabrane
Roleri K2 Escape broj 44.5,  29cm

Potpuno novi sa estetskim felerom, na crvenom kožnom delu sa strane se skida površinska boja i površina ostaje kao jelenska koža. Na točkovima se vidi srednja linija novog točka! Skup model po povoljnoj ceni. Made in Korea.

26. Apr 2015 Beograd 
dodaj u izabrane
Štitnici za dlanove i zglob novi S,  M,  L

Novo, veličine M i L, ali se i šteluju pa su uglavnom za sve veličine. Šine su sa donje i sa gornje strane da učvrste zglob. Najčešća povreda je zglob, zato ne štedite bar na ovom štitniku, ostale štitnike i ne morate ako ste uvežbani jer izgrebano...

26. Apr 2015 Beograd 
dodaj u izabrane

izaberite broj oglasa po strani
20 / 50