Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

Audi Q7 (2015) konačno otkriven - smršao 325 kilograma!

Kada smo, pre nekoliko meseci, pisali o pripremi druge generacije modela Audi Q7, objavili smo pomalo iznenađujuću informaciju, da će masa ovog luksuznog SUV modela biti smanjena za čak 300 kilograma. Bili smo u pravu. Novi Audi Q7 "smršao" je za čak 325 kilograma.

Vesti

Nova Škoda Superb: otkrivanje počinje

Škoda je objavila prve zvanične fotografije nove generacije modela Superb. Za sada se moramo zadovoljiti finalnim funkcionalnim prototipom, koji važne kilometre prelazi na jugu Evrope. Tehničke detalje češka kompanija sebično čuva za svetsku premijeru.

Vesti

Test: Ford Focus (2015) posle facelifta

Tri godine posle uvođenja na tržište aktuelne generacije modela Ford Focus, na red je stigao facelift. Modernizovani Ford Focus prvi put je široj javnosti prikazan na međunarodnom autosalonu u Ženevi 2014, a mi smo prve kilometre u ovom popularnom automobilu srednje niže klase napravili u istočnom delu grčkog poluostrva Peloponez. Ovo su naši prvi utisci.

Vesti

Kako fotografisati auto za prodaju?

Odlučili ste da prodate auto? Na tržištu kao što je naše kupci su vrlo skeptični kada je u pitanju kupovina polovnih automobila. Najbolji način da privučete pažnju kupca i uverite ga da je Vaš auto baš to što traži su fotografije. Loše fotografije čine Vaš auto manje privlačnim za kupca, produžavajući proces prodaje u nedogled, a dobre . Ne morate biti profesionalni fotograf da biste kreirali uspešan oglas za polovni automobil. Samo treba da znate na šta da obratite pažnju prilikom fotografisanja. U nastavku teksta ćemo vam dati nekoliko saveta koji mogu biti ključni za efikasnu prodaju, a tiču se fotografisanja automobila.

Vesti

Nema odštete od osiguranja bez zimskih guma?

Da li zbog letnjih guma zimi može da se ostane bez kasko osiguranja? Ako po snegu napravite udes sa letnjim gumama, da li osiguravajuća kuća može od vas da naplati štetu koju je isplatila vlasniku vozila koje ste udarili? Da li se automobil sa letnjim gumama po snegu smatra tehnički neispravnim?

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.