Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

Naši prvi utisci: Ford Mondeo 2015

Iscrpljujućem čekanju na direktnog rivala Passatu, konačno je došao kraj. Ford Mondeo se vratio! Četvrta generacija ovog atraktivnog automobila ponosno je kročila na evropsko tlo, a mi smo u okololini grčkog mondenskog letovališta Nafplio, napravili prve kilometre u ovom kvalitetnom automobilu srednje klase. Ovo su naši prvi utisci:

Vesti

CES 2015: Audi prikazao nove sisteme (video)

Na najvećem svetskom sajmu elektronike za široku potrošnju CES 2015 (Consumer Electronics Show) u Las Vegasu, prikazani su najnoviji svetski izumi. Važno mesto zauzimaju sistemi iz automobilske industrije. Audi je predstavio nešto veoma zanimjivo.

Vesti

Test: Opel Insignia 2.0 CDTi (163 KS) Cosmo OPC Line

Obraćajući veliku pažnju na najsitnije detalje, Opelovi inženjeri su izvršili bitna fina podešavanja na najboljem modelu sa munjom u znaku. Ona se posebno ističu kroz Insignijin atraktivan dizajn i bolje vozne osobine. Na testu smo imali model Opel Insignia 2.0 CDTi, koji krasi atraktivni OPC Line "paket".

Vesti

Da li zagrevati motor automobila pre kretanja?

Sa hladnim danima aktuelizovala se i debata o zagrevanju motora automobila. Skoro svi znaju za nepisano pravilo da se zimi motor pali bar deset minuta pred polazak. Neki ga osporavaju, tvrdeći da je u pitanju stara navika iz vremena kada su na ulicama svi automobili imali motore sa karburatorima, a nekima je i dalje prva jutarnja aktivnost desetominutno sedenje u autu koji radi na leru. Ko je ovde u pravu?

Vesti

Kako montirati lance za sneg?

Za vožnju u zimskim uslovima uz zimske gume sastavni deo opreme za poboljšanje trakcije predstavljaju lanci za sneg. Imajući u vidu da je posedovanje lanaca za sneg zakonom propisano, velika većina vozača nosi iste u prtljažniku, ali retko ko je imao priliku da ih upotrebi. Sa zimama koje postaju sve nepredvidljivije, nije retkost da vremenska prognoza „prevari“ vozače i stavi ih u neugodnu situaciju. Iako postavljanje lanaca nije lak posao, kada jednom savladate tehniku, kasnije vam montaža neće predstavljati nikakav problem. Ne zaboravite da ćete montažu vršiti na niskoj temperaturi i da će vam ruke biti u kontaktu sa metalom i snegom, tako da i lanci sa sobom nose obaveznu opremu, a to su rukavice za montiranje.

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.