Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

"Parking servis" apeluje na vozače da sami uklone vozila

JKP "Parking servis" moli sve građane, predstavnike firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 28. beogradskog maratona zakazanog za subotu, 18. april.

Vesti

Radno vreme "Parking servisa" za Uskrs

JKP ‚‚Parking servis‚‚ obaveštava korisnike svojih usluga da će, shodno propisu o radu u dane verskog praznika, raditi izmenjeno tokom uskršnjeg praznika.

Vesti

Prodaja službenih državnih vozila ponovo na licitaciji 09.04.2015. godine

Direkcija za imovinu Srbije oglasila je 03.04.2015. godine u štampi prodaju 476 vozila u vlasništvu države, koja će po drugi put biti ponuđena na licitaciji 9. aprila tekuće godine.

Vesti

Saveti za uštedu goriva: Klima uređaj

Treba znati da je klima uređaj u automobilu najveći dodatni potrošač goriva, što će svakako uticati na vaš budžet.

Vesti

Saveti za uštedu goriva: Aerodinamičnost i dodatni teret

Svaki dodatni trošak teško pada tokom krize, a poskupljenje goriva mnogima predstavljam udar i na standard.

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.