Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

Opel na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Beograd. Na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, Opel finansiranje za kupovinu novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

Vesti

CITROËN i DS na Sajmu automobila

Na Sajmu automobila u Hali 1 izlagaće CITROËN i prvi put od ove godine samostalno brend DS, dok se u Hali 4 nalazi izložbeni prostor lakih komercijalnih vozila.

Vesti

Otvoren 52. Sajam automobila u Beogradu

Zvanično je danas otvoren međunarodni salon automobila u Beogradu pod originalnim sloganom "Mesto na kome muškarci plaču od sreće".

Vesti

Saveti za uštedu goriva - pritisak u pneumaticima

Mnogi vožači zaboravljaju ili stavljaju u drugi plan stanje u kom se pneumatici na kolima nalaze. Pre svega mislimo na proveru pritiska u pneumaticima

Vesti

Da li zagrevati motor automobila pre kretanja?

Sa hladnim danima aktuelizovala se i debata o zagrevanju motora automobila. Skoro svi znaju za nepisano pravilo da se zimi motor pali bar deset minuta pred polazak. Neki ga osporavaju, tvrdeći da je u pitanju stara navika iz vremena kada su na ulicama svi automobili imali motore sa karburatorima, a nekima je i dalje prva jutarnja aktivnost desetominutno sedenje u autu koji radi na leru. Ko je ovde u pravu?

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.