Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

"BG Car Show 2014" od 14. do 23. marta

Svečanim otvaranjem u 12h, na beogradskom sajmu, 14. marta počeće tradicionalni Bg Car Show - sajam automobila, kao i međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, koji će trajati do 23. marta, rečeno je na press konferenciji.

Vesti

Kako zameniti vozačke dozvole elektronskim putem?

Građani kojima je preostalo da zamene stare papirne vozačke dozvole od 25. februara to mogu učiniti preko portala www.euprava.gov.rs, bez odlaska u policijsku stanicu. Jedini preduslov je da građani imaju biometrijsku ličnu kartu sa čipom.

Vesti

"Fiat" menja ime

Italijanski automobilski gigant "Fiat" saopštio je da će promeniti ime u "Fiat Chrysler Automobiles" i da će svoje akcije ponuditi na berzi u Njujorku i Milanu, budući da je kompletirao kupovinu američkog "Chrysler"-a.

Vesti

Saobraćajni saveti

Kako biste bili što bezbedniji u saobraćaju, skrećemo vam pažnju na pojedine važeće propise i pravila koje ste obavezni da poštujete.

Vesti

Saveti za kupovinu polovnih automobila

Kada ste se već odlučili za konkretan model automobila, prateći naša jednostavna uputstva, zaštitite se na vreme od eventualnih grešaka pri kupovini polovnjaka

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete polovan automobil ili motor? Potrebni su vam delovi za vašeg metalnog ljubimca? Dobro nam došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi! Ovde povoljno možete pronaci vaše vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete vaš polovan automobil, kamion, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom vozilu. Besplatno postavite vaše oglase i u rekordnom roku pronadite kupca za vaše vozilo ili delove.