Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

Elektrovozilo se isplati za dve godine

Elektroinženjer Saša Bjekić iz Novog Sada je za pet godina sa "Elektro Pandom Van" prešao 25.000 kilometara. On je u svojoj radionici prepravio svoj stari auto i dobio vozilo na struju koje na 100 kilometara troši 16 KWh.

Vesti

Kako se koriste sredstva za snimanje saobraćaja?

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je donelo Pravilnik o načinu upotrebe sredstava za snimanje saobraćaja.

Vesti

Jeftinije parkiranje i nova mesečna pretplata na parkiralištu „Sava centar”

JKP „Parking servis” je na parkiralištu „Sava centar” uveo novu mesečnu pretplatu za stanare koji žive u blizini tog parkirališta, kao i povoljnije pretplate do kraja godine za parkiranje vozila pravnih lica, saopšteno je iz tog preduzeća.

Vesti

Saveti za kupovinu polovnih automobila

Kada ste se već odlučili za konkretan model automobila, prateći naša jednostavna uputstva, zaštitite se na vreme od eventualnih grešaka pri kupovini polovnjaka

Vesti

Saobraćajni saveti

Kako biste bili što bezbedniji u saobraćaju, skrećemo vam pažnju na pojedine važeće propise i pravila koje ste obavezni da poštujete.

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.