Predaj oglas

Automobili

Novosti iz sveta automobilizma

Vesti

“AMSS Elektromobil” vozi 150 kilometara za manje od 200 dinara

Auto-moto savez Srbije predstavio je svoj prvi električni automobil, sa dometom do 150 kilometara, koji je skoro deset puta štedljiviji od "običnog" vozila, i najavio da bi mogao da inicira i pokretanje proizvodnje, ukoliko bude bilo narudžbina.

Vesti

Besplatna Bg info mapa za lakše parkiranje

Besplatne turističke mape grada – BG info mape koje sadrže ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže, predstavljene su danas na konferenciji za novinare koja je održana u prostorijama Turističkog informativnog centra.

Vesti

Izložba „oldtajmera” ispred opštine Zvezdara i start relija

Izložba 20 odabranih „oldtajmera” iz zemlje i regiona održaće se na trgu ispred opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra 77) u subotu, 12. jula, od 10 do 12 sati. Nakon izložbe održaće se start relija Beograd – Zlatibor.

Vesti

Saveti za kupovinu polovnih automobila

Kada ste se već odlučili za konkretan model automobila, prateći naša jednostavna uputstva, zaštitite se na vreme od eventualnih grešaka pri kupovini polovnjaka

Vesti

Saobraćajni saveti

Kako biste bili što bezbedniji u saobraćaju, skrećemo vam pažnju na pojedine važeće propise i pravila koje ste obavezni da poštujete.

Vozila i delovi

Kupujete ili prodajete automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor? Potrebni su vam delovi za vaše vozilo? Dobro došli na specijalizovani portal Halo oglasa - Vozila i delovi ! Ovde povoljno možete pronaći svoje vozilo iz snova, delove za njega i mnogo više, a ukoliko prodajete svoj automobil, kamion, prikolicu, čamac ili motor ovo je pravo mesto za vas. Ovde takođe možete pročitati i najnovije vesti iz automobilske i moto industrije kao i savete kako da se najbolje brinete o svom prevoznom sredstvu. Besplatno postavite svoje oglase i u rekordnom roku pronađite kupca za svoje vozilo ili delove.