Izgubljeni i nađeni ljubimci Beograd

Da li je neko trazi?
16.11.2018Beograd 

Da li je neko trazi?

Macu smo ranije oglasavali kao sterilisanog muzijaka, medjutim veterinar danas kaze da je ženka, verovatno sterilisana. Kada se pojavila imala je cupavu "vatrenu" ogrlicu, narandzasto-crvene boje.

Čupava maca nestala u Dobanovcima
15.11.2018Beograd 

Čupava maca nestala u Dobanovcima

Čupava maca stara 9 godina nestala u dobanovcima.moguće da se vraća staroj lokaciji Beograd. Molim za bilo kakvu informaciju.

Trazi se Juca
10.11.2018Beograd 

Trazi se Juca

Nestala u Vojvode Stepe kod broja 251. Stara 5 meseci, pitoma i umiljata, nikad nije izlazila iz stana. Nalazacu sledi nagrada! Juca je cipovana!

Izgubljen papagaj rozenkolis
07.11.2018Beograd 

Izgubljen papagaj rozenkolis

Molimo onog ko je našao ili uhvatio papagaja sa slike da ga vrati vlasnicima jer porodica pati za njim! Na poklon će dobiti drugog ljubimca ili novac, pošto smo za ovog jako vezani. Papagaj je tamno zelen sa plavim leđima i jako pitom. Nestao je na savskom keju (u bloku 45), dana 11.9.2018. godine.

Traži se tigrasta maca!
07.11.2018Beograd 

Traži se tigrasta maca!

Trazi se tigrasta maca! Odaziva se na ime Mika, nestala je pre 5 dana, na Banovom Brdu blizu Ade u ulici Visokoj. Mika je slepa na desno oko i ono je prozirno plave boje. Molim Vas ako je neko vidi pokusajte da je uhvatite, docicu gde god treba po nju, moj kontakt telefon. Hvala

Nestala crna toy pudlica
27.10.2018Beograd 

Nestala crna toy pudlica

Nestala crna toy pudlica na Vračaru, na Kalenić pijaci, u subotu oko 16 h. Ima roze ogrlicu i roze povodac. Poštenom nalazaču sledi nagrada!

Oglasi za izgubljene i pronađene kućne ljubimce. Oglasi za izgubljene i nađene kuce i mace, različitih rasa i uzrasta. Oglasi izgubljeno-nadjeno. - Beograd