Nažalost, oglas nije pronađen. Oglas je obrisan ili ste pronašli neispravan link. Pogledajte druge oglase u ovoj kategoriji.

Ostali ljubimci

3.000 din
Afrički patuljasti jež
11.11.2017Beograd 

Afrički patuljasti jež

Mužjak afričkog patuljastog ježa, star godinu dana.Ukoliko želite i akvarijum s pratećom opremom (tunel, posudice), doplata 1000 dinara.

6.000 din
Prodajem Afričkog patuljastog ježa
09.11.2017Beograd 

Prodajem Afričkog patuljastog ježa

Tamno braon-beli ili mutacija. Star oko 5, 6 meseci, kavez odgovarajućih dimenzija uz njega. Održavanje: Potreban je kavez ili akvarijum( ja licno pre preporucujem akvarijum, laksi je za odrzavanje i ne prosipa se iz njega piljevina) moze takodje i plasticna posuda odgovarajucih dimenzija. Ima i...

6.000 din
Afrički patuljasti jež sa opremom
07.11.2017Novi Sad 

Afrički patuljasti jež sa opremom

Na prodaju ženka afričkog patuljastog ježa. Kod mene je od februara, a stara je oko godinu dana. Kupljena je u pet shopu na Novom Naselju. Uz nju idu kavez, točak, drvena kućica, posuda za hranu, pojilica koju trenutno koristi i rezervna, kao i neke manje igračke (loptice, drvena klackalica i...

Dogovor 
Emancipovano i socijalizovano vijetnamsko prase!
04.11.2017Beograd 

Emancipovano i socijalizovano vijetnamsko prase!

Prodajem socijalizovano vijetnamsko prase, kućnog ljubimca kakvog još niste imali. Starost- 4 meseca, težina 20 kg. Komande prima na srpskom i francuskom jeziku, a odaziva se na ime Toni. Nije pripadnik nijedne stranke. Voli sport i muziku, poželjno tehno!

Razne vrste kućnih ljubimaca – kuce, mace, zečevi, ptice, akvarijumske ribice, glodari i reptili na poklon ili prodaju.