Yandex
Nažalost, oglas nije pronađen. Oglas je obrisan ili ste pronašli neispravan link. Pogledajte druge oglase u ovoj kategoriji.

Prodaja guštera kao kućnih ljubimaca

Dogovor 
Super crvi - Zophobas morio
6
16.04.2024.Niš 

Super crvi - Zophobas morio

Super crvi - Zophobas morio služe za ishranu ptica, guštera i zmija . Bogati su proteinima , bjelancevinama i vitaminima. Na zapadu (Americi) su pronašli veliku primjenu u razlicitim oblicima i primjenama. nemorate da mi šaljete poruke preko mobilnog , na poruke ne odgovaram . - do 1500 komada 12...

100 €
Patuljasta bradata agama
4
16.04.2024.Beograd 

Patuljasta bradata agama

Prodajem patuljastu bradatu agamu staru godinu dana. Zdrava i lepo formirana jedinka.

5.000 din
Bradate Agame na prodaju
10
24.03.2024.Beograd 

Bradate Agame na prodaju

Na prodaju Bradate Agame od 5000 Din. U ponudi imamo gotove terarijume sa pratecom opremom a pravimo ih i po zelji i meri mozete ih poruciti sa ili bez 3Dpozadine. Imamo i zivu hranu Dubie i Fobase. Za vise informacija mozete pozvati ili me kontaktirati preko instagrama kali.reptiles

Dogovor 
Leather back agama
3
18.03.2024.Beograd 

Leather back agama

Leather back agama ženka red morph u odličnoj kondiciji bez ikakvih oštećenja, prelepe boje, druželjubiva jede iz ruke mazi se jako pitoma. Možete je pogledati u našoj prodavnici.

Želite da imate guštere kao kućne ljubimce? Na našem sajtu možete da pronađete oglase za prodaju guštera iz kontrolisanog domaćeg uzgoja. Posetite nas!