BLOK 67 ASSOCIATES – BELVILLE

Kompleks Belville, smešten u srcu Novog Beograda, predstavlja potpuno nov koncept stambenog naselja. Po mnogo cemu jedinstven, Belville je pravi mali grad usred Beograda. Ono što ga cini posebnim, osim gotovo savršene lokacije je inovativnost u nacinu gradnje, funkcionalnost, savremena tehnicka rešenja i nesvakidašnji sistem uredenja površina u samom naselju. Važni detalji, kao što su sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja vrata visine 2.4m, veliki prozori visine 1.8m, visoki plafoni 2,7m, najkvalitetniji hrastov parket, centralno grejanje, klima uredaji, najsavremenija instalacija za telefon i TV, dva lifta koja polaze od podzemnih garaža u svakom ulazu i veliki broj mesta za parkiranje znacajno upotpunjuju ovo stambeno-poslovno naselje.

Ceo projekat kompleksa Belville predstavlja jedan potpuno novi koncept života. Njegovo funkcionisanje i bogatstvo sadržaja postali zaštitni znak za njegov kvalitet. Potvrda kvaliteta celokupnog kompleksa jeste i cinjenica da je upravo Belville izabran za smeštaj ucesnika Univerzijade 2009.

Blok 67 Associates d.o.o. je društvo ciji su osnivaci kompanije Delta Real Estate i Hypo-Alpe Adria Banka. Njihova reputacija, poslovnost i dugogodišnje iskustvo govori u prilog pouzdanosti i kvaliteta ovog projekta.

Znamo da je kupovina nekretnine jedno od najvažnijih ulaganja u životu. Zato odnos sa našim klijentima baziramo na potpunoj otvorenosti, sigurnosti projekta koji razvijamo i fleksibilnosti u nalaženju najboljih rešenja. Život se sastoji od trenutaka, a trenuci od osecanja. Kao što svako zrno peska na pešcanoj plaži cuva neko osecanje, tako i prostor koji mi gradimo nisu samo kvadratni metri, vec dom koji ceka da ga ispunite tim dragocenim trenucima. Ta ideja je osnova našeg rada. Na nju smo ponosni i želimo da je podelimo sa Vama, Vašom porodicom, prijateljima…

Kontakt

BLOK 67 ASSOCIATES – BELVILLE

investitor

Adresa
Jurija Gagarina bb
Mesto
Novi Beograd
Tel 1
011/209-0771
Tel 2
011/209-0770