Yandex

Agencija za promet nekretnina KAMIN

U našoj ponudi se nalazi preko 2.000 nekretnina: kuća, stanova, placeva, hotela, motela, vila, poslovnih prostora kao i investicionih projekata koji čekaju nove investitore. Kao ozbiljna agencija nastojimo da proširimo našu ponudu da bi na najbolji mogući način uspjeli da izađemo u susret našim kupcima ali i klijentima koji žele da nam povjere svoje nekretnine da ih mi prezentujemo, oglasimo i prodamo na najbolji mogući način.

Pored toga što klijentima obezbjeđujemo najpovoljnije uslove za prodaju i kupovinu nepokretnosti mi spajamo kupca i prodavca tako da oni mogu sami da pričaju o detaljima predmetne nepokretnosti i takođe našim kljentima obezbjeđujemo sledeće usluge :
 

  •     Pokazivanje nepokretnosti (fotografije) u agenciji. U zavisnosti od zainteresovanosti klijenta vodimo ga da pogleda izabranu predmetnu nepokretnost.
  •     U slučaju zainteresovanosti klijenta za kupovinu pokazujemo mu kompletnu dokumnetaciju predmetne nepokretnosti.
  •     Kad se klijent odluči za kupovinu zakazujemo potpoisivanje ugovora kod Notara. Poslije potpisivanja ugovora kompletnu dokumentaciju predajemo u Katastar, gde se vrši uknjižba kupljene nepokretnosti na ime novog vlasnika.
  •     Kupcu prevodimo na njegovo ime račune za električnu energiju, vodu, smeće i ostale račune vezane za predmetnu nepokretnost.
  •     Uveli smo mogućnost da potencijalni kupci mogu preko naše agencije da poruče nekretnine po svojoj želji koje mi onda tražimo specijalno za njih.
  •     Vršimo usluge geodetskih poslova, Izradu projektne dokumentacije, otvaranje privatnih preduzeća u Crnoj Gori, u mogućnosti smo da obezbjedimo i građevinske firme koje mogu da vrše gradnju od temelja do krova ( ključ u ruke) kao i održavanje i čišćenje stanova i čitavih stambenih zgrada, takođe imamo saradnju sa  poznatim brendovima (firmama) koje se bave enterijerom i eksterijerom.

 U okviru firme imamo obezbjeđenu pravnu službu - advokate  koji učestvuju u sklapanju ugovora i provjeri regularnosti dokumentacije svih nekretnina koje se nalaze u našoj ponudi tako da su i kupci i prodavci potpuno pravno zaštićeni.

Kompanija posluje pod  sloganom:  “Ozbiljan posao završite bez brige!” a da bi smo opravdali naš slogan i vaše povjerenje za vas su 24 sata na raspolaganju članovi tima koji su zaposleni u agenciji i zalažu se da svoj posao obavljaju besprekorno i da svojim klijentima pruže sigurnost i zadovoljstvo u poslovanju sa našom agencijom.

 Adresa: Topliški put bb ( Zanatski centar, lokal u prizemlju)

Tel/Fax:+382(0)33/466-120
Tel/Fax: +382(0)33/466-110

Mob: +382(0)69/406-343
Mob: +382(0)69/351-333
Mob: +382(0)69/491-099

e-mail: dukikomerc@t-com.me

web: www.kaminnekretnine.com

Kontakt

Agencija za promet nekretnina KAMIN