Yandex

Smeštaj u gradu Srbija - Vranje - Apartman

20 €/noć
Vranje, stan na dan
12.01.2021.Vranje 

Vranje, stan na dan

Potpuno renoviran stan u strogom centru grada. Mogućnost izdavanja na kraći ili duži vremenski period. Pogodan za samce, porodicu, poslovne ljude. Obezbeđeno parking mesto i garaža. Iako je u strogom centru grada, lokacija stana je takva da vam garantujemo potpuni mir, odmor i relaksaciju. Na korak...

25 €/noć
Prenoćište - apartmani Vranje
04.01.2021.Vranje 

Prenoćište - apartmani Vranje

Izdajem potpuno opremljene apartmane za smeštaj na bazi prenoćišta. Apartmani se nalaze blizu centra grada.  Za sve informacije i rezervaciju pozovite na brojeve telefona.

Dogovor 
Prenoćište za terenske radnike - Vranje
30.12.2020.Vranje 

Prenoćište za terenske radnike - Vranje

Izdajem smeštaj za terenske radnike u Vranju blizu centra grada. Komotan je za smeštaj do 5 osoba a po potrebi postoji mogućnost smeštaja do 7 osoba. Cena po dogovoru - zavisi od broja osoba i noćenja.

25 €/noć
Vranje, apartman
27.12.2020.Vranje 

Vranje, apartman

Izdajem potpuno opremljene apartmane za smeštaj na bazi prenoćišta. Apartmani se nalaze blizu centra grada. Parking prostor je obezbeđen u dvorištu objekta. Za sve informacije i rezervaciju pozovite na brojeve telefona.

Stan na dan u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima povoljno! Privatni smeštaj, hosteli i hoteli, sobe i apartmani za odmor i boravak na kraći period. - Srbija - Vranje - Apartman