Dečja kolica Loznica

80 €
Tropoložajna kolica Pierre Cardin
03.01.2019Loznica 

Tropoložajna kolica Pierre Cardin

u ponudi odlicno ocuvana, koristena samo par meseci kao nova kvalitetna decija tropolazajna lako sklopiva kolica Pierre Cardin. . . . . rotacioni gumirani tockici, stelujuca tenda, mogucnost okretanja (da dete gleda u vas ili napred), prekrivac koji se lako montira i skida, mesto za prtljag. .....

8.000 din
CAM kolica
29.12.2018Loznica 

CAM kolica

Na prodaju kolica vrlo malo koriscena, ocuvana, laka za koriscenje...cam portofino imaju zimaju zimsku i kišnu navlaku, cena 8000din..

60 €
decija tropolazjna sklopiva kolica+nosiljka
27.12.2018Loznica 

decija tropolazjna sklopiva kolica+nosiljka

u ponudi odlicno ocuvana, koristena par meseci kvalitetna decija tropolazajna sklopiva kolica, rotirajuci tockovi, stelujuca tenda, prostor za prtljag. .. . . . uz njih na poklon dobijate i nosiljku. . . mnogo lepse izgledaju uzivo nego na slikama. . .

30 €
Decija kolica + torba
23.12.2018Loznica 

Decija kolica + torba

Prodajem decija kolica, dobro ocuvana, samo jedna veca ogrebotina, sve se vidi sa slike. Kolica su kvalitetna, a uz njih se dobija GRATIS torba. Prodaja kolica moze u Krupnju ili Loznici, a moguca je i u Beogradu uz dogovor. Za vise informacija zvati na neki od brojeva.

Nova i korišćena kolica za bebe i decu različitih uzrasta. Sklopiva lagana dečija kolica, kišobran kolica i kolica za blizance, različitih proizvođača. - Loznica