Yandex

Bobteil

Dogovor 
Bobteil , štenci
1
05.06.2023.Beograd 

Bobteil , štenci

Na prodaju štenci vrhunskog kvaliteta sa papirima, pasosem, mikrocipom, garancijom i svom potrebnom dokumentacijom. Moguća dostava bilo gde u svetu. Rezervišite svog budućeg najboljeg prijatelja Srbija

Dogovor 
Bobteil , štenci na prodaju
2
26.05.2023.Beograd 

Bobteil , štenci na prodaju

POVOLJNO prodajem vrhunske stence Bobteila starosti od 2 do 3 meseca. Stenci su zdravi, ocisceni od parazita, vakcinisani, od vrhunskog legla. Za vise informacija i slika pozovite ili pisite na broj telefona iz oglasa. Moze viber i whatsapp.

Dogovor 
Bobteil , štene
9
23.05.2023.Niš 

Bobteil , štene

Stenci bobtejla- dve devojcice i decak iz registrovane odgajivacnice od genetski testiranih roditelja izuzetnog porekla. Dodatne informacije iskljucivo putem poziva ili Viber poruka.

Dogovor 
Bobteil, štene
4
22.05.2023.Zaječar 

Bobteil, štene

Na prodaju štenci čistokrvnog bobteila-staroengleskog ovčara. Štenci su vakcinisani, očišćeni od parazita i spremni za nove domove. Oba roditelja su im zdrava, testirana i nagrađivana. Pišite nam ili pozovite za više informacija.

Dogovor 
Bobteil  Old English sheepdog Engleski ovčar
16
20.05.2023.Zrenjanin 

Bobteil Old English sheepdog Engleski ovčar

Zdrav, lep, čist, papiri. Osvojeni pehari i sve petice, mužjak za parenje ! ! !

Dogovor 
Bobteil štenci
2
20.05.2023.Beograd 

Bobteil štenci

Štenci Bobtaila, sa i bez papira (po želji kupca) Štenci su stari 2 meseca, od čistokrvnih roditelja. Svi štenci su potpuno zdravi, pregledani, očišćeni od parazita i vakcinisani. Za više slika i sve informacije javiti se na telefon.

Dogovor 
Bobteil mužjak za parenje
20
17.05.2023.Zrenjanin 

Bobteil mužjak za parenje

Zdrav, krupan, lep mužjak sa pedigreom slobodan za parenje!! Ima osvojene pehare i razne titule, nagrade. Prodajemo i štence rase Bobtail, Old English sheepdog.

Treba vam pas kao kućni ljubimac? Na našem sajtu možete da pronađete veliki broj oglasa za štence i odrasle pse koji su na prodaju ili poklon. Posetite nas! -