Nažalost, oglas nije pronađen. Oglas je obrisan ili ste pronašli neispravan link. Pogledajte druge oglase u ovoj kategoriji.

On traži nju

Za lepu devojku iz Beograda
24.07.2017Beograd 

Za lepu devojku iz Beograda

Slobodan momak 34 godine, iz Beograda, jako dobrog izgleda, privatnik, jako dobro situiran, zbog obaveza, ovim putem traži lepu i zgodnu devojku iz Beograda za druženje, (galantan sam), kao i lepe trenutke, poželjna slika. Molim samo ozbiljne devojke da se jave, nemam vremena za gubljenje. Može...

Tražim žensku osobu za druženje
22.07.2017Beograd 

Tražim žensku osobu za druženje

Zgodan, pametan i obdaren mladić, sa slike, student, star 23 god, traži žensku osobu, staru do 35 god, iz Beograda, za upoznavanje i druženje. Kontakt na e-mail, viber, whatsapp ili SMS.

Kako da ti pomognem
21.07.2017Beograd 

Kako da ti pomognem

Stariji muškarac hrvatskog porijekla sa poslovnim interesima u Americi i Srbiji, često dolazi u poslovno u Beograd, traži društvo vitke obrazovane žene da istražimo mogućnosti kako jedan drugome pomoći.

Tražim normalnu i zgodnu devojku
14.07.2017Beograd 

Tražim normalnu i zgodnu devojku

Tražim mladu devojku kojoj bi prijala i značila podrška i prijateljstvo zrelog i uspešnog muškarca. Ja sam šarmantan, kulturan, diskretan i galantan gospodin srednjih godina koji je veoma dobro obrazovan i uspešan u poslu. Tražim vitku i zgodnu devojku od 20 do 25 godina, u Beogradu, koja je...

... da nam bude lepo i da uživamo
14.07.2017Beograd 

... da nam bude lepo i da uživamo

Ja sam dobrai lepo vaspitana kuca, diskretna i galantna.Ako si ti zgodna maca i živiš u Beogradu, javi se da nam bude lepo i da uživamo.

14.07.2017Beograd 

Za lepe i atraktivne devojke

Ako si mlada, lepa i zgodna, potrebna ti je finansijska pomoć, javi se momku, starom 39 godina, za povremeno, diskretno druženje.

11.07.2017Beograd 

Imućan traži zgodnu

Imućan i ozbiljan momak iz BG-a traži zgodnu i šamratnu curu kojoj bi pružio nezaboravne trenutke i druženje na obostrano zadvoljstvo, samo ozbiljne, na mail za početak.

Muškarac iz Beograda
11.07.2017Beograd 

Muškarac iz Beograda

Situiran i lep muškarac iz Beograda, zainteresovan je da upozna devojku iz Beograda radi povremenog i diskretnog viđanja. Pozvati na broj.

Povremeno i diskretno
10.07.2017Beograd 

Povremeno i diskretno

Uspešan i galantan muškarac dobrog izgleda i finih manira, zainteresovan je da upozna mladu devojku u Beogradu radi povremenog i diskretnog viđanja.Razlog za ovakav oglas je nedostatak slobodnog vremena zbog čestih putovanja i poslovnih obaveza.Prvi kontakt mejlom ili Viberom.

Ekstra dečko za ekstra devojku damu
07.07.2017Beograd 

Ekstra dečko za ekstra devojku damu

Ovako, za početak da se opišem: imam 30 god, v 180, smeđa kosa i braon oči, sportski sam tip, čvrst maljive grudi, ovim putem pozivam atraktivne devojke dame da mi se jave 

07.07.2017Beograd 

Besplatno letovanje nudim privlačnoj devojci

Beograđanin, 39 godina, privlačan, kulturan, sportski tip, nudi besplatno letovanje mlađoj, privlačnoj, devojci naglašene pozadine, do 170cm. Ne tražim manekenku i lepoticu, već običnu, privlačnu, devojku jačih oblina. Prednost devojci koja voli da nosi helanke i koja je iz unutrašnjosti, a živi u...

03.07.2017Kragujevac 

Ozbiljan dečko

Ozbiljan dečko traži devojku, nebitnih godina, atraktivnog izgleda, za povremena druženja, putovanja uz dogovorenu naknadu, diskrecija zagarantovana.

Uzpoznao bih devojku iz Beograda
25.06.2017Beograd 

Uzpoznao bih devojku iz Beograda

Viber, Messenger, Whatsapp.

Oglasi lične prirode za ljubitelje avantura. Upoznajte momka ili zrelog muškarca sličnih interesovanja, za zabavu, druženje, vezu bez obaveza.