Yandex

Oprema i alati za autoservise Obrenovac

Dogovor 
Autodijagnostika-Brain Bee ( Brajan BE )-st 6000
10.01.2021.Obrenovac 

Autodijagnostika-Brain Bee ( Brajan BE )-st 6000

Brain Bee ( Brajan BE )st 6000-autodijagnostika, dobro očuvana. Abdejtovana za evropska i azijska vozila proizvedena do 2016.

1.500 €
Masina za obradu diskova i dobosa
26.12.2020.Obrenovac 

Masina za obradu diskova i dobosa

Prodajem masinu za obradu diskova i dobosa marke AMMCO, masina je u radu, precizna lepo radi ima komplet alat za rad, skoro je zamenjeno ulje u reduktoru i kais.

40 €
Alat za predkomore čaura dizni Opel
26.12.2020.Obrenovac 

Alat za predkomore čaura dizni Opel

prodajem alat za vadjenje predkomora caura dizni za opel 1.7

Nova i polovna profesionalna automehaničarska oprema i alati za autoservisere i vulkanizere, prodaja. Oglasi za auto dizalice, opremu za farbanje limarije, mašine za pertlovanje, šelne, povoljna cena. Hidraulične auto dizalice, krokodilka, vrabac dizalica, žaba dizalica, roda dizalica. Viseće dizalice sa lancem, čekrkom, sajlom. Elektronika i dijagnostika za uočavanje kvara na automobilu, VAG, Delphi, Autocom. OBD2 kablovi adapteri za dijagnostiku. Geko oprema za automobile. Kompresori za vazduh, spiralna creva za kompresore. Pneumatska gumena creva za kompresor. Klocne za automobile i kamione. Ručne i nožne mazalice. Mehaničarske ležaljke. Ultrazvučne kadice za industrijsku upotrebu. Ultrazvučni čistači benzinskih dizni. Uređaji za testiranje ispravnosti reglera. Testeri lambda sondi i MAF senzora. Pištolji i komore za farbanje limarije, za izduvavanje i ostalo. U ponudi su punjači za akumulatore različitih proizvođača. Šelne za montažu karika. Autolimarski radni sto. Villager zidne, opasač torbe za alat. Mašina za ispravljanje felni. Mašina za reglažu trapa. Magnetne posude za ispuštanje ulja i antifriza. Setovi auto delova za različite namene. Mašine za pertlovanje cevi. Hidraulični savijači cevi, zaokretne konzole. Veliki izbor profesionalnih auto alata za opruge amortizera, zamenu grejača, alati za silen blok i uglasti zglob, honovanje cilindara, skidanje šoferšajbni, vađenje semeringa, skidanje uljnih filtera, zupčenje. Alati za testiranje cilindara, kočnice, alati za skidanje remenica alternatora, opruge ventila, ispitivanje rashladnog sistema, za blokadu pumpi za ubrizgavanje, skidanje tapacirunga, oštećenih matica, aksijalnog zgloba, vađenje i čupanje dizni, alati za montažu ležajeva, merenje preliva, držanje i okretanje lanca, alati za kardan, bregastu osovinu i drugi auto alati. Selne za montažu karika, nosači burgija i ključeva. Mašine za testiranje hladnjaka. Uređaji za čišćenje dizni. - Obrenovac