Yandex

Mašine i alati za pakovanje Stara Pazova

Dogovor 
Ručna mašina za vezivanje traka i kotur trake
19.01.2021.Stara Pazova 

Ručna mašina za vezivanje traka i kotur trake

Na prodaju - Ručna mašina za vezivanje traka (21000 din). 2 kotura trake 15mm širine (7500 din po koturu) i 1 kotur trake 8mm širine (3000 din) koje služe za vezivanje paketa i kutija. 

Dogovor 
Linija za PE kese
16.01.2021.Stara Pazova 

Linija za PE kese

Na prodaju: - linija u radnom stanju za konfekcioniranje PE kesa (fotoćelija, noževi za kese tregerice, kese za zamrzivač, džakove za smeće...), 800x1400 maksimalna dimenzija, rezervna glava za bočni var... Slobodno pozovite ako imate dodatna pitanja 09h-20h.

Nove i polovne mašine i alati za pakovanje, prodaja. Oglasi za automatske pakerice, etiketirka, vakuumirka, varilica, linija za pakovanje šećera, dozeri, povoljna cena. Mašine i alati za strečovanje paleta, formiranje i lepljenje kutija, alati za vezivanje trakom. Automatske i poluautomatske mašine za pakovanje, strečerice, paletizeri, dozeri, varilice. Ručni alati za vezivanje, zatezanje i spajanje trake. Dozeri za praškaste i zrnaste proizvode. Tuneli za zbirno pakovanje proizvoda. Folijska etiketirka. Kalibratori za sveže voće. Vakuumirke za meso. U ponudi su pedalno-impulsne varilice za pvc džakove i kese, kontinualne horizontalne i vertikalne varilice, pneumatske, impulsne varilice sa datumarom. Flow pack pakerice za komadne proizvode. Mašine za izradu kartonske ambalaže. Mašine za strečovanje. Splinte za etikete, pakovanja od 10.000 komada. Tetra Pak mašine TBA-8 i TBA-3. - Stara Pazova