Yandex

Mašine i alati za obradu gume i plastike Ruma

Dogovor 
Termoforming
18.01.2021.Ruma 

Termoforming

Termoforming-vakuumske mašine za oblikovanje tvrde plastične folije prema umetnutom alatu, format alatne ploče po zahtevu, kompjutersko upravljanje, garancija.

Dogovor 
Rol-štance
18.01.2021.Ruma 

Rol-štance

Rol-štanc mašine za sečenje tvrdih folija (blister), kartona i sličnih materijala. Garancija, povoljno.

Dogovor 
No Image
14.01.2021.Ruma 

Mašina za poprečno sečenje

Masina je namenjena za poprecno secenje raznih materijala na zadatu duzinu ( oblikovane ili neoblikovane plasticne ploce, drvo, iverica, karton...) . 

Dogovor 
Masine za presovanje plasticne folije
14.01.2021.Ruma 

Masine za presovanje plasticne folije

Masine oblikuju ugrejanu plasticnu foliju presama sa umetnutim alatom. Kontilualni rad. Mogucnost isecanja pojedinacnih proizvoda ili  blokova proizvoda. PLC vodjenje, ostale performanse po dogovoru.

Nove i polovne industrijske i profesionalne mašine za PVC stolariju, prodaja. Oglasi za mašine za brizganje plastike - brizgaljke, ekstruderi za gumu, PET duvaljke, lajsnerice, povoljna cena. Mašine za PVC i ALU stolariju raznih modela i proizvođača Kraft&Muller, Haffner, Atlas, Murat, Koban. Presa, duvaljka sa čistilicom za PET ambalažu. Pantograf kopirka za PVC stolariju. Ekstruderi za gumu. Durometar, sorometar za merenje tvrdoće gume i drugih materijala. Kompletne linije za PVC stolariju. Jednoglavi i dvoglavi ger, lajsnerice, CNC čistilice, mašine za varenje PVC profila, mašine za savijanje PVC profila, pneumatska mašina za sečenje profila. Mikser za plastiku, mlin za plastiku. Brizgaljka, brizgalica za plastiku. Peći za plastifikaciju. Mašina za vakuumiranu metalizaciju plastike. - Ruma