Yandex

Mašine i alati za tekstilnu industriju i obradu kože Pančevo

4.999,99 din
Mašina za šivenje Bagat Jadranka
19.01.2021.Pančevo 

Mašina za šivenje Bagat Jadranka

Na prodaju mašina za šivenje "Bagat-Jadranka". Kao što je prikazano na slici, mašina je ispravna i u očuvanom stanju,ima svoj ormarić, sa mestom za držanje konaca. Radi na električni pogon, ima svoju sijalicu i pored funkcije šivenja, ima i funkciju vezenja. 

300 €
Prodajem mašinu
18.01.2021.Pančevo 

Prodajem mašinu

Prodajem polovnu endlericu ispravnu, trofazni motor, održavao feher majstor, četiri konca dve igle.

Dogovor 
Flex za tamni tekstil
03.01.2021.Pančevo 

Flex za tamni tekstil

Flex za tamni tekstil. AKCIJA!!! AKCIJA!!! AKCIJA!!! Snizenje 20% traje do isteka zaliha. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.

Nove i polovne profesionalne mašine za tekstilnu industriju i obradu kože, prodaja. Oglasi za mašine za šivenje, vez, krojenje, mašine za kožu, tekstil i krzno, povoljna cena. Veliki izbor industrijskih šivaćih mašina različitih modela i proizvođača, Singer, Jack, Kohler, Pfaff, Adler i druge. Višeiglovke, dugmetare, okaste rupičarke, pikirke, endlarice, šteperice. Šivaći stolovi i prese, mašine za proizvodnju čarapa. Industrijske pegle sa stolom i kotlom. Razni modeli noževa za krojenje. Vunovlačare, mašine za obradu vune. Mašine za pletenje, trikotažu, štrikanje. Mašine za vezenje. Razboji za tkanje. Proizvodna linija za izradu kožne galanterije, spalt i serf mašine, automatska presa za žig i zlatotisak, presa za velike površine i otisak na koži, mašina za graviranje kaiševa, mašina za savijanje i formiranje grifa torbe. - Pančevo