Nameštaj za terase i bašte Temerin

4.000 din
kolica bastenska
15.03.2019Temerin 

kolica bastenska

gvozdena, varena, rucni rad, doci-videti, Temerin zamena, za ispravan, funkcionalan modularni ranac, tocilo, peglu za PVC-cevi, ureznice-nareznice,...

2.000 din
Ljuljaška ležaljka
14.03.2019Temerin 

Ljuljaška ležaljka

Na prodaju je samo ljuljaska -dakle, bez nosece konstrukcije, samo klupa Doci, pogledati!! može zamena-meni treba ispravan var-aparat, ili tocilo ili, modularni ranac (veliki + mali), ocuvan, citav, ili pegla za PVC-cevi, ureznice, nareznice, hilti-busilica, bicikl zenski, moze i Ponyka . . .

Dogovor 
bastenska garnitura
27.02.2019Temerin 

bastenska garnitura

bastenska garnitura je izradjena od jelovog drveta neformastog je oblika sedala i naslona i izradjuje se u kombinaciji sto klupe stolice ili sto sa stolicama.pogledajte moje ostale oglase.

Dogovor 
bastenska garnitura
25.02.2019Temerin 

bastenska garnitura

bastenska garnitura je izradjena od jelovog drveta u kombinaciji saplocom od osba.garnitura se radi u kombinaciji sto klupe stolice ili sto sa stolicama i lakira se u tri sloja laka ,boju garniture vi birate.pogledajte moje ostale oglase.

Baštenske garniture od drveta, betona i kovanog gvožđa. Pletene, plastične, aluminijumske stolice i stolovi. Ljuljaške i ležaljke, žardinjere, stalci za cveće. - Temerin