Yandex

Art Polis doo

Preduzeće Art Polis doo je nastalo 2005. godine iz ljubavi prema ovom poslu i želje da profesiju podignemo na jedan viši nivo.

Svoje poslovanje smo bazirali na profesionalnosti i na tome da naši klijenti budu zadovoljni i da nam se opet vrate. Nisu nam bile potrebne velike reklame, bilbordi ni zakup velikih i skupih poslovnih prostora. Naš rad je naša najbolja i najveća reklama. Smatramo da je zadovoljan klijent naša najbolja preporuka.

Novim klijentima želimo dobrodošlicu. Možete doći kod nas da vam u prijatnom ambijentu objasnimo sve u vezi jednog od najvažnijih poslova u životu svakog čoveka, a to je kupovina ili prodaja stana. 

Sa vama ćemo biti od početka do kraja ovog lepog i vrlo ozbiljnog i teškog posla. Uz naš tim pouzdanih i stručnih agenata i advokata, uz saradnju sa vodećim bankama na polju stambenih kredita, učinićemo da vam ovaj posao izgleda lako i da se završi brzo, na obostrano zadovoljstvo.

Sa vama ćemo biti u svakoj fazi kupovine ili prodaje stana. Od upoznavanja, istraživanja tržišta, organizovanja terena, osluškivanja vaših želja i potreba, preko izrade Predugovora i Ugovora, overe kod notara, odlaska u banku. I tu se ne završava naš posao, sa vama smo i u Poreskoj upravi, katastru, infostanu, elektrodistribuciji, jer mi ćemo to rado uraditi za vas, uz vašu maksimalnu uštedu vremena i živaca.

Na vama je samo da donesete odluku a sve ostalo je naš posao.

Hvala Vam na poverenju

Vaša agencija

Art Polis doo

Adresa
Trebevićka 8
Mesto
Beograd
Tel 1

Klik za prikaz telefona

Tel 2

Klik za prikaz telefona

Reg.br.
127