Galerija apartmani

Ocean Atlantic International je deo američke grupe Ocean Atlantic Companies, koja već deset godina posluje u oblasti nekretnina. Od projektovanja, inženjeringa, izgradnje, investicija, pa do uređenja prostora, prodaje, rentiranja i obezbeđenja finansiranja za kupce, sve su to delatnosti u kojima OAC gradi svoj uspeh na razvijenom američkom tržištu.

Želja i ambicija za novim uspesima dovela nas je u centralnu Evropu, čija tržišta otvaraju nove izazove.

Beograd kao prirodni centar regiona poseban je izazov za nas. Naš tim sačinjen od domaćih profesionalaca, uz podršku američkih kolega stvara za vas nove objekte i postavlja nove standarde na tržištu. Projekat Galerija apartmani pokazaće kako mi vidimo razvoj domaćeg tržišta.

U partnerstvu sa jednim od najvećih investitora u nekretnine u centralnoj i istočnoj Evropi, austrijskom kompanijom Immo East, za vas gradimo Galerija apartmane. Tim i kompanije koje stoje iza Galerija apartmana, uz podršku banke koja je deo poznate evropske bankarske grupe, koja finansira deo projekta, obezbeđuju poseban tretman, garantuju kvalitet i rokove i pružaju potpunu pravnu i finansijsku sigurnost našim kupcima.

Zapamtite ime Ocean Atlantic International, jer smo odlučni u nameri da i ovde kao i svuda gde radimo izgradimo reputaciju pouzdanog partnera i kompanije koja svojim profesionalizmom, kreativnošću i kvalitetom rada uvodi nove standarde.

Kontakt

Galerija apartmani

investitor

Adresa
Žorža Klemansoa 18 i 18a
Mesto
Beograd
Tel 1
011/728-0333

Reg.br.
176