Iru invest d.o.o.

IRU - Invest d.o.o. osnovan je 2010. godine od strane preduzeca: "As Inženjering", "Hemas inženjering" i "G –traktat inženjering" sa ciljem realizacije investicione izgradnje.

Investiciona izgradnja podrazumeva kompletnu realizaciju projekta od pocetne ideje do izgradnje objekta, cime je ovaj proces zaokružen u jednu celinu. Na vama je da se odlucite, a na nama da ceo projekat od idejnog rešenja do završetka izgradnje objekta sami realizujemo.

Ono što nas izdvaja od drugih je strucnost kao i primena kvalitetnih najsavremenijih materijala, arhitektonskih rešenja i tehnologija prilikom izgradnje objekta. Pažljivo biramo materijale, koji istovremeno zadovoljavaju ekološke, funkcionalne i estetske zahteve stambenog objekta.

Naši principi poslovanja baziraju se iskljucivo na poštovanju pravila i propisa. Kada se odlucimo za realizaciju projekta po pitanju kvaliteta ne pravimo kompromise. Cilj nam je da postanemo prepoznatljivi po kvalitetu kao i onom što je retkost na našem tržištu: poštovanju procedura, rokova i normativa u arhitekturi i gradevinarstvu.

Dosadašnje bogato iskustvo i realizacija projekata preduzeca: "G –traktat inženjering", "As Inženjering" i "Hemas inženjering" u projektovanju, inženjeringu, investicijama i izvodenju gradevinskih radova garantuju kvalitet u investicionoj izgradnji. Prilikom izgradnje stambenog objekta cilj nam je da zadovoljimo najviše standarde kvalitetnog, udobnog, komfornog i zdravog stanovanja.

Kontakt

Iru invest d.o.o.

investitor

Adresa
Sarajevska 14
Mesto
Beograd
Tel 1
011/323-2365