Yandex

Smeštaj u banji Srbija - Ribarska Banja

1.000 din/noć
Ribarska Banja
19.01.2021.Ribarska Banja 

Ribarska Banja

Izdajemo apartmane i sobe u Ribarskoj banji, na samo 300m od zdravstveno-turističkog centra banje. Na raspolaganju u našoj vili su vam još: Parno grejanje, Wi-Fi konekcija, kablovska televizija, prostrana terasa i parking mesto. Vila Arsenijević.

Dogovor 
Ribarska Banja, soba
12.01.2021.Ribarska Banja 

Ribarska Banja, soba

Nudimo vam boravak u najmirnijem delu Ribarske Banje, u vili Makedonija, stan broj 1 i broj 4, na oko 300m od bazena i terapeutskog bloka. Sobe su dvokrevetne, sa TV-om i grejanjem u zimskom periodu, sa zajedničkom upotrebom kuhinje i kupatila. Poklonite sebi malo vremena, dođite, prijatno...

Dogovor 
Zeleni dvor, Ribarska Banja, privatni smeštaj
07.01.2021.Ribarska Banja 

Zeleni dvor, Ribarska Banja, privatni smeštaj

Izdajemo apartmane u Zelenom dvoru. Sve je novo i moderno opremljeno, apartmani poseduju svoje kupatilo, terasu, TV, kablovsku, internet, podno grejanje i klimu. Svi kreveti imaju Dormeo posteljine. Nalazimo se na 500m do centra Banje.

Dogovor 
Sobe i apartmani u Ribarskoj banji
06.01.2021.Ribarska Banja 

Sobe i apartmani u Ribarskoj banji

Izdajemo apartmane i sobe u Ribarskoj banji na samo 300m od zdravstveno-turističkog centra banje sa prostranom terasom, klimom, internetom, TV (kablovskom) Obezbeđen parking za vaš auto.

Privatan smeštaj u banji povoljno! Sobe, apartmani i kuće za odmor u Sokobanji, Vrnjačkoj i Bukovičkoj Banji, Banji Koviljači, Banji Vrujci, Banji Vrdnik... - Srbija - Ribarska Banja