Yandex

Partizan UC d.o.o.

Preduzeće UC "Partizan" osnovano je 1989. godine kao privatno preduzeće za trgovinu građevinskim materijalom na veliko i malo, usluge i transport. Sa razvojem preduzeća tokom godina proširena je delatnost na proizvodnju armaturnih mreža, uvoz-izvoz i zastupanje inostranih firmi na tržištu Srbije.

Primarni cilj preduzeća je opstanak, razvoj i širenje preduzeća. Sekundarni, ali podjednako bitni ciljevi su povećanje asortimana u ponudi, širenje distributivne mreže i uspostavljanje uspešne saradnje kako sa dobavljačima tako i sa kupcima (prvenstveno građevinskim firmama).

Partizan je uvoznik sledećih brendova građevinskog materijala: Knauf, Mapei, Hauraton, Protector i Raimondi, i vodeći distributer brendova: Röfix, Knauf Insulation, Knauf Marmorit, Austrotherm, Sola, Wavin, Velux, Izoterm Plama, Bramac, Ytong i Schiedel.

Preduzeće poseduje dva prodajna objekta u Žarkovu (4000m2 i 70m2 poslovnog prostora i maloprodajni objekat površine 80m2) i Surčinu (7000m2 placa, 400m2 nadkrivenog magacinskog prostora i 130m2 poslovnog prostora).

UC "Partizan" se uvek trudi da svoje obaveze ispuni na pošten i korektan način i time je stekao veliko poverenje od strane svojih poslovnih saradnika i partnera.

Kontakt

Partizan UC d.o.o.
Adresa
Vodovodska 162
Mesto
Beograd
Tel 1

Klik za prikaz telefona

Tel 2

Klik za prikaz telefona