Yandex

Blatobrani

Pozovite 
Krila Fiat Stilo
2
12.05.2023.Inđija 

Krila Fiat Stilo

Prodajem limariju za Stila. Takođe, imam i druge delove - elektriku, motore, enterijer, stakla. Povoljne cene. Pozovite!

50 €
Fiat Croma krilo
2
06.05.2023.Beograd 

Fiat Croma krilo

Fiat Croma krilo Originalni polovni delovi za Alfa Romeo 147-156-159-GT; Fiat Multipla 2-Stilo-Bravo2 Croma Kaludjerica Garancija na ispravnost...

Ova kategorija namenjena je auto oglasima u domenu auto limarije i delova karoserije koji se odnose na blatobrane, krila i potkrila. Blatobrani, odnosno krila su delovi karoserije smešteni na rubovima auta, ispred ili iza vrata. Oni pored svoje estetske uloge imaju i funkciju da zaštite točak, kao i da onemoguće rasipanje blata i druge materije preko koje guma prelazi. Ranije su blatobrani bili pravljeni isključivo od lima, dok se sada, razvojem tehnologije u auto industriji ovi delovi karoserije proizvode od plastike, poliestera i karbon fiber, sa ciljem da se masa automobila smanji, ali i olakšalo održavanje i predupredila korozija. U zavisnosti od toga da li su smešteni ispred ili iza kabine, mogu biti prednja krila ili zadnja krila. Kao sastavni deo krila, često dolazi i potkrilo za auto, napravljeno od tvrde plastike i vezni lim.