Yandex

Dresura pasa

od 350 € 
Lagoto i labrador, obuka
24.05.2020Kovačica 

Lagoto i labrador, obuka

Obučavam pse za traženje tartufa. Psi se obučavaju na miris pravog tartufa, ne koristim mamce sa mirisom tartufa. Ujedno se psi obučavaju na kretanje po terenu i socijalizuju se sa ljudima i drugim psima. Za obuku dva psa istog vlasnika dajem popust. 

Pozovite 
Dresura pasa, Beograd
22.05.2020Beograd 

Dresura pasa, Beograd

Obuka pasa, pozovite za više informacija.

od 300 € 
No Image
21.05.2020Beograd 

Dresura psa

Iskustvo 3 godina u dresiranju pasa za potrebe izlozbe ili vase licne potrebe. Cena dresure je 350 evra i traje 40 dana (svaki dan po 2 sata). Dolazak po psa, rad sa psom i vracanje psa kod vas svaki dan. Kontakt viber.

Pozovite 
No Image
21.05.2020Pančevo 

Obuka-dresura Vaših ljubimaca

Imate problem sa ponašanjem Vašeg psa!? Ne dolazi kada ga zovete, vuče na povodniku i ide kuda on hoće kada ga izvodite u šetnju, izleće na ulicu, skače po Vama… Ako ste imali ranije psa i on je sve slušao, a ovog nikako ne možete da obuzdate …Sve te probleme naša škola i centar za psihologiju pasa...

Profesionalna obuka pasa i škola za pse. Oglasi za dresuru pasa i socijalizacija ljubimaca, odgovorno i sa iskustvom, povoljna cena. Imate problem sa psom, najbolja škola i centar za psihologiju pasa rešava veoma brzo i efikasno sve probleme u ponašanju odraslih pasa, mladih kuca i štenaca. Kućne edukativne posete, trening poslušnosti, treninzi za obezbeđenje lica i objekata sa psima, ring dresura, kućna obuka pasa, BH i ISP ispiti službenih pasa. Uputstva za samostalnu dresuru i obuku pasa.