Yandex

Kamenorezac - Kamenorezačke usluge

Pozovite 
Mermer i granit
23.09.2020Beograd 

Mermer i granit

Mermer I granit Radnja Matijašević postoji već dugi niz generacija i posluje kao moderna, dinamična porodična radnja koja se bavi uvozom, skladištenjem, preradom, ugradnjom i prodajom svih vrsta mermera i granita . Oblast naše delatnosti je sve ono što savremena prerada i ugradnja prirodnog kamena...

od 6.500 din 
Sobne i baštenske fontane
18.09.2020Obrenovac 

Sobne i baštenske fontane

Vršimo izradu sobnih i baštenskih fontana. U ponudi imamo neke modele koji su unikatni. Ako imate neke posebne želje i ideje možete nas kontaktirati. Sve fontane dolaze sa pumpom i dekoracijom. Dimenzije: 50x50x52 Fontana je prodata. Možete porućiti sličnu ako želite. Vreme izrade fontane je 5-7...

Pozovite 
Teraco
13.09.2020Beograd 

Teraco

Teraco, lomljeni mermer, parni kulir, prebrušavanje. Bavimo se izradim svih vrsta podnih i zidnih obloga u čijoj se izradi kao osnovni materijal koristi kamen. SZR Dane i Nikola.

od 20 € 
No Image
12.09.2020Beograd 

Mermer i prirodni kamen

Postavljamo sve vrste mermera, granita i prirodnog kamena. Takođe, postavljamo sve vrste kamena: prirodni, veštački, štanglice, ciglice, biber crep.

Pozovite 
CNC graviranje i klesanje slova
12.09.2020Novi Sad 

CNC graviranje i klesanje slova

CNC graviranje i klesanje slova na spomenicima. Preko 20 godina iskustva. Novi Sad i okolina. Nudim usluge CNC graviranja na spomenicima i na granitnim plolicama, uz to, nudim usluge klesanja tj. dokucavanja slova i simbola na već postavljenim spomenicima.

Pozovite 
Kamenorezac - Mermer i Granit - Beograd
12.09.2020Beograd 

Kamenorezac - Mermer i Granit - Beograd

Bavimo se izradom -Stepeništa -Podova -Terasa -Podprozornika -Balustera -Staza -Spomenika -Kuhinja -Kupatila.

Pozovite 
Kamenorezac Anastasijević i sinovi - Beograd
12.09.2020Beograd 

Kamenorezac Anastasijević i sinovi - Beograd

Nudimo Vam: - Stepeništa od mermera i granita - Podovi od mermera i granita - Terase od mermera i granita - Podprozornici od mermera i granita - Staze od mermera i granita - Spomenici od mermera i granita - Radne ploče od mermera i granita - Šankovi od mermera i granita - Kuhinje od mermera i...

od 8 € 
Keramičar sa iskustvom, kvalitetno, precizno
31.08.2020Beograd 

Keramičar sa iskustvom, kvalitetno, precizno

Keramičar sa iskustvom. Radim kvalitetno, precizno i pedantno. Vršimo demontažu i montažu, ugradnju svih vrsta keramičkih, granitnih pločica i kamena.Molim vas DA pošalite slike I poruke na viber vatsap DA ubrzamo saradnju.

Izrada kamenih stepeništa, podova, terasa, staza, kamenih elemenata za kuhinju i kupatilo. Izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika od mermera i granita, oblaganje kamenom grobnih mesta i grobnica, radionica za izradu spomenika. Klesanje, farbanje i pozlata slova za spomenike. Kamenorezačka radnja vrši izradu stepeništa od mermera i granita. Oblaganje zidova prirodnim, dekorativnim kamenom. Teraco, lomljeni mermer, parni kulir, prebrušavanje. Kamenorezac, klesar izrađuje sve vrste podnih i zidnih obloga u čijoj se izradi kao osnovni materijal koristi kamen. Prerada i ugradnja mermera i granita. Stručna i kvalitetna izrada kamenih podova i stepenica, kuhinjske radne ploče, šankovi i fasade od prirodnog kamena. Popločavanje stepeništa i podova granitom i mermerom, oblaganje fasada i stubova granitnim i mermernim pločama, izrada podprozorskih lajsni, izrada stolova i kuhinjskih radnih ploča od granita. Kupatila od mermera i granita, brza i povoljna ugradnja. Dostava i montaža kamenih elemenata direktno na lokaciji.