Nažalost, oglas nije pronađen. Oglas je obrisan ili ste pronašli neispravan link. Pogledajte druge oglase u ovoj kategoriji.

Ketering, priprema i dostava hrane

Pozovite 
Oprema za prenos i spremanje hrane.
15.10.2017Zrenjanin 

Oprema za prenos i spremanje hrane.

Na prodaju polovna oprema za prenos i spremanje hrane. Kiper (IGO Ljubljana 200EUR), Kiper (Švajcarska 100 EUR), termos 30l (50 EUR), termos 50l (60 EUR), termos kutija za prenos i čuvanje temperature hrane (200 EUR), mašina za seckanje povrća (200 EUR), lonci, šerpe, posude za prenošenje i...

Pozovite 
Kuvanje
09.10.2017Beograd 

Kuvanje

Kuvala bih u domaćinstvu. Takođe bih i održavala stan, negovala bolesne i nepokretne osobe sa mnogo pažnje, odgovorno čuvala decu. Javite se.

Pozovite 
Slani rolati
03.10.2017Beograd 

Slani rolati

Sve vrste slanih rolata za vase proslave, rođendane i druge proslave, brzo kvalitetno, povoljno. Kućna dostava.

Pozovite 
Prizvodnja i veleprodaja smrznutog lisnatog peciva
27.09.2017Smederevo 

Prizvodnja i veleprodaja smrznutog lisnatog peciva

Proizvodimo sve vrste lisnatih peciva žu-žu, kiflice, kiflice sa kremom, džemom itd, mini pice i razna peciva po želji. Pakovanja od 1kg i 500g. Peciva se proizvode po narudžbini tako da su uvek sveže smrznuta. Veleprodaja, besplatna dostava  u krugu od 50km od sedišta firme

Pozovite 
Restoran - Donji Milanovac
22.09.2017Majdanpek 

Restoran - Donji Milanovac

Restoran nudi veliki izbor jela iz domaće kuhinje: jela od mesa i ribe sa roštilja, čorbe i kuvana nacionalna jela, salate i domaće slatkiše. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet.

Ketering za rodjendane i druge proslave. Priprema i dostava svih vrsta hrane. Kuvana jela i obroci za radnike, po povoljnim cenama. Kuvanje u domaćinstvima.