Yandex

Krojač - Šivenje i prepravka odeće

Pozovite 
No Image
24.10.2021.Beograd 

Uslužno šivenje,krojenje,postavljanje ringli nitni

Uslužno šivenje platnenih, jutanih i torbi od reteksa, nesesera, mašni i navlaka za stolice. Kontakt: Miodrag Rakić

Pozovite 
Šivenje maturskih i svečanih haljina
24.10.2021.Novi Sad 

Šivenje maturskih i svečanih haljina

Izrada maturskih i svečanih haljina po Vašoj želji i meri, dovoljno je samo da pokažete sliku željenog modela haljine a mi smo tu da Vam želju ispunimo.

Pozovite 
No Image
24.10.2021.Niš 

Krojačka usluga.Iskusan šivač radi uslužno šivenje

Iskusan šivač radi uslužno šivenje na svojim industrijskim mašinama- iberdek, overlok i ravna. Povoljne cene i zagarantovan kvalitet. Lela

od 40 din 
Uslužno šivenje lake konfekcije
24.10.2021.Beograd 

Uslužno šivenje lake konfekcije

Vršimo uslužno šivenje lake konfekcije na industrijskim mašinama

od 120 din 
Pamučne maske
22.10.2021.Niš 

Pamučne maske

Pamučne dvoslojne maske za decu i odrasle. Maska je od pamučnog materijala, možete je iskuvavati ili prati na 90°. Maske od pamucne likre na 60°. Dimenzije pravougaone maske pri širenju: 17x15 cm u prvobitnom stanju: 17x8 cm. Lično preuzimanje ili slanje za više od 10 poručenih komada. Za sve...

od 150 € 
Šivenje venčanica
21.10.2021.Beograd 

Šivenje venčanica

Šivenje venčanica po vašoj želji. Dogovor oko modela sa školovanim dizajnerom.

Pozovite 
Modelarske usluge
21.10.2021.Beograd 

Modelarske usluge

Modni atelje za izradu muške, ženske i dečije unikatne garderobe i malih serija; bavimo se i izradom i dizajniranjem radnih uniformi kao i izradom šablona za proizvodnju garderobe i uslužnim šivenjem.

od 30 € 
Maturske haljine
21.10.2021.Beograd 

Maturske haljine

Šivenje maturskih haljina po želji sa Vašim ili našim materijalom. Konsultacija oko izbora modela sa školovanim dizajnerom.

Pozovite 
No Image
20.10.2021.Beograd 

Krojačke usluge

Vršimo šivenje svih odevnih predmeta za žene i decu. Takođe radimožzenska odela. Prepravke i uslužno šivenje.

od 100 din 
No Image
19.10.2021.Beograd 

Šivenje

Ukoliko vam je potrebna usluga šivenja I krojenja možete nam se obratiti. Takođe vršimo i all inclusive uslugu koja podrazumeva dizajn, graficki dizajn, izradu šnita, uzorka, krojenja, šivenja i pakovanja vaših proizvoda. Naš tim može odgovoriti i na najzahtevnije zadatke. Možete nam se obratiti...

Pozovite 
No Image
19.10.2021.Beograd 

Proizvodnja odeće

Proizvodimo i prodajemo tunike, haljine i ogrtače od crne viskoze sa elastinom. Kontakt tel.

od 400 € 
Industrijska endlarica Yuki sa 5 konaca
18.10.2021.Kragujevac 

Industrijska endlarica Yuki sa 5 konaca

Industrijska endlarica Yuki sa 5 konaca -za šivenje i endlanje sa drvenim stolom koji ide uz nju. -malo je rađeno sa njom, jer je ubrzo išla u penziju. Za sve informacije zvati na kontakt telefon 2, Slavka ili eventualno nakontakt telefon1, Dejan.

Pozovite 
Krojačka radnja "Cica"
18.10.2021.Zrenjanin 

Krojačka radnja "Cica"

Krojačke usluge, zastitne maske za decu i odrasle u salonu "Cica" na Staroj pijacu u Zrenjaninu.

od 200 din 
No Image
17.10.2021.Beograd 

Prepravke povoljno

Uslužno šivenje, popravke i ostale krojačke usluge. Iskusan krojač. Moguće slanje poštom i kurirskim službama. Cene po dogovoru. Brza i kvalitetna usluga. Beograd.

od 300 din 
No Image
17.10.2021.Beograd 

Vlačenje vune i vuneni jorgani

Vlačenje vune i koflina za predenje. Pustovanje i punjenje jorgana, jastuka i dušeka. Izrada jorgana, dušeka i jastuka od vune i perja, štepanje mebla i izrada prekrivača mojca.

od 700 din 
Dizajner, Modelar i Konsultant
17.10.2021.Beograd 

Dizajner, Modelar i Konsultant

Dizajner i Modelar za izradu sablona za vasu kolekciju, prema skici, fotografije ili skidanje direktno sa uzorka. Izrada uzoraka i šivenje po meri. Veliko iskustvo u izradi šablona, dizajnu odeće i šivenju. Rad sa kožom. Izrada kostima Izrada radne uniforme Muška konfekcija Ženska konfekcija Dečija...

Pozovite 
Profesionalne usluge krojenja i šivenja
16.10.2021.Beograd 

Profesionalne usluge krojenja i šivenja

Posedujem kompletnu liniju za proizvodnju konfenkcije, mogućnost serijske proizvodnje, takođe posedujem nož za krojenje. Plaćanje se može vršiti i preko računa.

Pozovite 
Izrada uniformi
16.10.2021.Beograd 

Izrada uniformi

Pružamo Vam uslugu šivenja uniformi od Vašeg ili našeg materijala. Uz savete školovanog dizajnera možemo Vam ponuditi naše predloge za izgled uniformi.

Pozovite 
No Image
16.10.2021.Kragujevac 

Sve vrste krojačkih prepravki

Obavljam sve vrste krojačkih usluga i sitnih prepravki.

od 5 € 
Konstrukcija odece
14.10.2021.Beograd 

Konstrukcija odece

Konstrukcija odece,izrada sablona, uslužno šivenje.

Krojačica, krojačke usluge, šivenje po meri, popravka i prepravka odeće, povoljna cena. Oglasi za porubljivanje, sužavanje i skraćivanje garderobe, zamena rajsfešlusa, drikera, postave, kragne i manžetni, ušivanje dugmadi, postavljanje zakrpa, izrada krojeva, akcije I popusti. Prepravka i krpljenje odevnih predmeta od tekstila, kože i krzna i vraćanje original poruba na farmerkama, krojenje zavesa, presvlaka, šivenje posteljine, čaršafa, jastučnica, stolnjaka. Krojenje, šivenje i korigovanje venčanica, maturskih i svečanih haljina i bundi po meri. Krojački saloni i radnje Beograd i Novi Sad, usluge krojenja i šivenja odevnih predmeta po meri, muške i ženske radne uniforme. Korekcija, skraćivanje i sužavanje muških odela, frakova i pantalona. Profesionalno uslužno krojenje i šivenje garderobe i lake konfekcije na industrijskim šivaćim mašinama na veliko i malo. Šivenje za firme pamučnih polo majica, dukseva, trenerki, radnih odela, jakni i prsluka. Proizvodnja odeće, stolnjaci za restorane, posteljina za hotele, medicinske uniforme za ordinacije, frizerske i kozmetičke salone. Proizvodnja kupaćih kostima, dečje, muške i ženske trikotaže i konfencije, kao i sportske opreme. Modni atelje za izradu ženske i dečije unikatne garderobe i malih serija i dizajniranje radnih uniformi. Modelar i konstruktor odeće, modelarske usluge, izrada šablona po skici, skidanje šablona direktno sa uzorka, pravljenje modnog uzorka. Sve modne usluge, dizajn, izrada šnita i uzorka, krojenje i pakovanja proizvoda. Izrada velikih serija i šivenje za butike. Uslužno plisiranje i kreširanje za firme, legovani i vertikalni plisse na suknji i haljini. Jorgandžija, pravljenje novih i prerada starih jorgana, dušeka i jastuka od prirodnih materijala, vune, pamuka i perja. Najbolji krojački saloni, Srbija.