Yandex

Montaža nameštaja Kragujevac

Pozovite 
Montaža nameštaja
31.12.2020.Kragujevac 

Montaža nameštaja

Montiram sve vrste namestaja IKEA, Jysk, Vitorog, Forma Ideale, na teritoriji Kragujevca i okoline.Kao i izradu namestaja po meri, vitrine, police, komode, regali, plakari, kuhinje. Veoma povoljno. Za vise informacija pozovite.

Pozovite 
Montaža Nameštaja i prevoz
27.12.2020.Kragujevac 

Montaža Nameštaja i prevoz

Montiram sve vrste namestaja IKEA, Jysk, Vitorog, Forma Ideale, na teritoriji Kragujevca i okoline. Kao i izradu namestaja po meri, vitrine, police, komode, regali, plakari, kuhinje. Veoma povoljno. Takodje vrsim prevoz namestaja kombijem. Za vise informacija pozovite.

Uslužna montaža i demontaža nameštaja, sastavljanje i pričvršćivanje elemenata. Usluga sklapanja i montaže nameštaja svih domaćih i stranih proizvođača Ikea, Forma Ideale, Vitorog, Emmezeta, Jysk. Demontaža i montaža nameštaja prilikom selidbe, brzo, efikasno i povoljno. Sklapanje i rasklapanje nameštaja, kačenje kuhinja i visećih elemenata, bušenje rupa u nameštaju. Ugradnja i montaža sudopera, kuhinjskih elemenata i uređaja, visećih delova, polica, fioka, aspiratora, ugradne ringle, kuhinjske radne ploče. Usluga sklapanja montažnih kuhinjskih elemenata i njihovo pričvršćivanje na zid. Montaža kupatilskih elemenata. Sklapanje nameštaja, ormana, noćnih stočića, stolova, cipelarnika, komoda, garderobera i slično. Montaža dečijeg nameštaja. Obezbeđivanje nameštaja ankerisanjem i pričvršćivanjem za zid. Ugradnja tavanskih stepenica na tavanske plafone. Obučeni i stručni montažeri sa višegodišnjim iskustvom. Cena usluge zavisi od modela, obima i složenosti posla i od elemenata koji se montiraju. Uslužne montaže se rade na zakazivanje. - Kragujevac