Yandex

Prevoz bolesnika

Pozovite 
No Image
08.06.2021.Sremska Mitrovica 

Prevoz sanitetom u zemlji i inostranstvu

Prevoz sanitetom u zemlji i inostranstvu. Po potrebi pratnja medicinskog osoblja.

Pozovite 
Prevoz invalida
03.06.2021.Niš 

Prevoz invalida

Vršimo usluge prevoza osoba sa . Dolazimo na kućnu adresu na teritoriji grada Niša i okoline. Tačno, efikasno i sa kvalitetnom opremom i stručnim osobljem. Kontakt: Agencija za negu starih lica "Zrak-Kaća"

Pozovite 
Sanitetski prevoz pacijenata
03.06.2021.Beograd 

Sanitetski prevoz pacijenata

Nudimo usluge sanitetskog prevoza nepokretnih i teško pokretnih osoba od njihovog prebivališta do željenog odredišta. Prevoz možemo da obavimo u bilo koje vreme i bilo kog dana u godini na teritorji Beograda, Srbije ili u inostranstvu.Prevoz obavljamo vozilom novije generacije visokog komfora za...

Pozovite 
Sanitetski prevoz nepokretnih osoba
27.05.2021.Beograd 

Sanitetski prevoz nepokretnih osoba

Najpovoljnije vršimo sanitetski prevoz do bolnice, kuće, banje ili bilo koje destinacije koja vam je potrebna sa novim vozilima, modernom opremom i stručnim kadrovima u zemlji i inostranstvu.

Pozovite 
Prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba.
19.05.2021.Beograd 

Prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba.

Najpovoljniji sanitetski prevoz teško pokretnih i nepokretnih, u zemlji i inostranstvu, specijalnim sanitetskim vozilom, opremljenim vrhunskom opremom, u skladu sa potrebama klijenata. Naše usluge možete zakazati za trritoriju Beograda, Republike Srbije i Evrope. Dostupni smo 00-24, 365 u godini.

Prevoz invalida i bolesnika u zemlji i inostranstvu sanitetskim vozilom. Sanitetski prevoz bolesnih i prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba. Prevoz pacijenata do bolnice, kuće, banje. Sanitetski transport specijalno opremljenim vozilima, uz medicinsku pratnju.