Yandex

Prevoz bolesnika

Pozovite 
No Image
12.08.2020Sremska Mitrovica 

Prevoz sanitetom u zemlji i inostranstvu

Prevoz sanitetom u zemlji i inostranstvu. Po potrebi pratnja medicinskog osoblja.

Pozovite 
Sanitetski prevoz pacijenata
07.08.2020Beograd 

Sanitetski prevoz pacijenata

Nudimo usluge sanitetskog prevoza nepokretnih i teško pokretnih osoba od njihovog prebivališta do željenog odredišta. Prevoz možemo da obavimo u bilo koje vreme i bilo kog dana u godini na teritorji Beograda, Srbije ili u inostranstvu.Prevoz obavljamo vozilom novije generacije visokog komfora za...

Pozovite 
Sanitetski prevoz nepokretnih osoba
31.07.2020Beograd 

Sanitetski prevoz nepokretnih osoba

Najpovoljnije vršimo sanitetski prevoz do bolnice, kuće, banje ili bilo koje destinacije koja vam je potrebna sa novim vozilima, modernom opremom i stručnim kadrovima u zemlji i inostranstvu.

Pozovite 
Prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba.
23.07.2020Beograd 

Prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba.

Najpovoljniji sanitetski prevoz teško pokretnih i nepokretnih, u zemlji i inostranstvu, specijalnim sanitetskim vozilom, opremljenim vrhunskom opremom, u skladu sa potrebama klijenata.  Naše usluge možete zakazati za trritoriju Beograda, Republike Srbije i Evrope.  Dostupni smo 00-24, 365 u godini.

Prevoz invalida i bolesnika u zemlji i inostranstvu sanitetskim vozilom. Sanitetski prevoz bolesnih i prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba. Prevoz pacijenata do bolnice, kuće, banje. Sanitetski transport specijalno opremljenim vozilima, uz medicinsku pratnju.