Yandex

Prevoz bolesnika

Pozovite 
Prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba.
16.10.2021.Beograd 

Prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba.

Najpovoljniji sanitetski prevoz teško pokretnih i nepokretnih, u zemlji i inostranstvu, specijalnim sanitetskim vozilom, opremljenim vrhunskom opremom, u skladu sa potrebama klijenata. Naše usluge možete zakazati za trritoriju Beograda, Republike Srbije i Evrope. Dostupni smo 00-24, 365 u godini.

Pozovite 
No Image
06.10.2021.Sremska Mitrovica 

Prevoz sanitetom u zemlji i inostranstvu

Prevoz sanitetom u zemlji i inostranstvu. Po potrebi pratnja medicinskog osoblja.

Pozovite 
Prevoz invalida
01.10.2021.Niš 

Prevoz invalida

Vršimo usluge prevoza osoba sa . Dolazimo na kućnu adresu na teritoriji grada Niša i okoline. Tačno, efikasno i sa kvalitetnom opremom i stručnim osobljem. Kontakt: Agencija za negu starih lica "Zrak-Kaća"

Pozovite 
Sanitetski prevoz pacijenata
01.10.2021.Beograd 

Sanitetski prevoz pacijenata

Nudimo usluge sanitetskog prevoza nepokretnih i teško pokretnih osoba od njihovog prebivališta do željenog odredišta. Prevoz možemo da obavimo u bilo koje vreme i bilo kog dana u godini na teritorji Beograda, Srbije ili u inostranstvu.Prevoz obavljamo vozilom novije generacije visokog komfora za...

Pozovite 
Sanitetski prevoz nepokretnih osoba
24.09.2021.Beograd 

Sanitetski prevoz nepokretnih osoba

Najpovoljnije vršimo sanitetski prevoz do bolnice, kuće, banje ili bilo koje destinacije koja vam je potrebna sa novim vozilima, modernom opremom i stručnim kadrovima u zemlji i inostranstvu.

od 1 € 
Prevoz bolesnika
23.09.2021.Beograd 

Prevoz bolesnika

Caretrans se bavi prevozom bolesnika kako po Srbiji i Balkanu tako i po celoj Evropi. Dugogodisnje iskustvo naseg osoblja garantuje siguran i bezbedan transport. Stacionirani smo u Beogradu i do vaseg mesta, grada dolazimo gratis. Cena naseg prevoza je: Srbija 1 eur. Evropa i Balkan 1,20 eur. Cena...

Prevoz invalida i bolesnika u zemlji i inostranstvu sanitetskim vozilom. Sanitetski prevoz bolesnih i prevoz teško pokretnih i nepokretnih osoba. Prevoz pacijenata do bolnice, kuće, banje. Sanitetski transport specijalno opremljenim vozilima, uz medicinsku pratnju.