Yandex

Restauracija starog i stilskog nameštaja

Pozovite 
Restauracija nameštaja
17.06.2021.Beograd 

Restauracija nameštaja

Restauracija i redizajn nameštaja. Osnovna priprema, uklanjanje riseva i oštećenja, učvršćivanje rasklimanih delova, bajcovanje, farbanje, lakiranje. Dorada novih delova ako je to potrebno. Cena usluge zavisi od obima posla, na Vama je da pošaljete slike nameštaja na tel, Viber, Whatsapp.

od 1 € 
Atelje Simikić
15.06.2021.Pećinci 

Atelje Simikić

Vršimo restuaraciju nameštaja , uslužno lakiranje kao i uslužnu obradu drveta na CNC mašini

Pozovite 
Restauracija nameštaja Obrenovac
14.06.2021.Obrenovac 

Restauracija nameštaja Obrenovac

Sve stolarske i farbarske usluge,restauracija stilskog i klasičnog nameštaja(koristim poliuretan boje).

Pozovite 
Rekonstrukcija nameštaja
10.06.2021.Beograd 

Rekonstrukcija nameštaja

Prerada starog nameštaja u retro stilu, izrada sa španskim patinama u više boja i dezenu starog zlata Radovi su isključivo na furniru i punom drvetu. Prevoz do radionice i do vas gratis.

Pozovite 
Restaurirao bih stari nameštaj
08.06.2021.Beograd 

Restaurirao bih stari nameštaj

Restaurirao bih stari nameštaj. Vršio popravku i zamenu slomljenih delova, dorađivo, prerađivao , gravirao , farbao i dr.

od 1 € 
Ostojić restauracije
07.06.2021.Sremska Mitrovica 

Ostojić restauracije

Radimo sve vrste restauracija. Burad za rakiju, nameštaj, drvene, metalne predmete, starinske predmete, stolariju. Za više informacija, poziv na broj.

Pozovite 
Restauracija
01.06.2021.Beograd 

Restauracija

Kvalitetno restauriramo i redizajniramo Vas nameštaj. Patiniranje, politiranje, konzervacija, furniranje, iscrtavanje zlato, srebro, farbanje. Radionica, iskustvo 30 god.

Pozovite 
No Image
26.05.2021.Kruševac 

Reparacija stolarije

Reparacija stolarije, prozori, vrata, rad sa kvalitetnim materijalima, dugogodišnja garancija, špricanje vrata, PU, akril

Pozovite 
Izrada, popravka i restauracija nameštaja
24.05.2021.Beograd 

Izrada, popravka i restauracija nameštaja

Vršim sve vrste popravki i izrade nameštaja po meri kao i restauraciju. Majstor sa dugogodišnjim iskustvom. Za sve dogovore pozovite.

Restauracija starog, stilskog i klasičnog nameštaja, povoljna cena. Kvalitetno restauriranje i redizajn nameštaja, patiniranje, politiranje, konzervacija, furniranje, iscrtavanje pozlate, srebro, farbanje. Restauracija i redizajn nameštaja u prelepom shabby chic stilu. Radionica za restauraciju i majstori sa iskustvom rade stolarsku restauraciju stilskog nameštaja, komoda, vitrina, ormara, fotelja, troseda, stolova, kreveta. Reparacija i prerada starog nameštaja u retro stilu, izrada sa španskim patinama u više boja i u dezenu starog zlata i francuska politura. Restauratorski radovi na furniru i punom drvetu. Osnovna priprema, uklanjanje riseva i oštećenja, učvršćivanje rasklimanih delova, dorada nedostajućih delova, bajcovanje, farbanje, lakiranje. Repariranje polovnog starinskog nameštaja, povoljno i kvalitetno. Besplatna procena, prevoz do radionice gratis.