Yandex

Frizerske četke, češljevi, šnale

30 din
Rajfovi za kosu
06.07.2020Beograd 

Rajfovi za kosu

Cena je po komadu

300 din
Dečija četka za kosu sa ogledalom
27.06.2020Beograd 

Dečija četka za kosu sa ogledalom

Dečija četka za kosu sa ogledalom dostava 190 din Opis u izradi pitajte za sve što Vas zanima Pošaljite poruku sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.

290 din
Hairagami šnala za razne frizure
21.06.2020Beograd 

Hairagami šnala za razne frizure

Hairagami je popularni aksesoar, koji ženama omogućava da brzo i lako naprave savršenu punđu, rep ili drugu frizuru. Kada jednom savladate koncept, imate odrešene ruke da smislite nešto novo, po vašem ukusu i masti.

25 €
Keramicka cetka remington
12.06.2020Beograd 

Keramicka cetka remington

Prodajem novu cetku u originalnom pakovanju i ispravnu. Za vise info pozvati.  Model : REMINGTON CB 7400 TipElektrična četka za kosuPodešavanje temperature3 nivoa podešavanja temperature (150 / 190 / 230 °C)Tip pločeNapredna keramička vlakna koja klize kroz kosu Automatsko sigurnosno isključivanje...

Profesionalne frizerske četke, češljevi i šnale za kosu. Klasične i ravne četke za ispravljanje kose i četke za feniranje, povoljno. Oglasi za drvene četke sa prirodnom dlakom i četke od aluminijuma i keramičke za raščešljavanje kose i za kovrdžavu kosu, kao i povoljne plastične četke. Na prodaju češljevi i kompleti češljeva za frizerski salon. Češalj za kosu od bambusa, karbonski, drveni i češljevi sa iglom, profesionalni berberski češalj. Gumice i šnale za kosu za frizerske salone, ukrasne šnale, metalne ukosnice, male i velike štipaljke i harnadle, akcija.