International Alpha Construction

„Internatinal Alpha Construction” d.o.o. je strateški opredeljena firma koja se bavi investicijama u stanogradnji. Osnovani smo 2003. godine sa sedištem u Beogradu.

Naše reference su:

- stambeno-poslovni objekat od 3500m2 sa 31-nim stanom, dva nivoa podzemnih garaža, dva lokala i pripadajućim stanarskim ostavama. Objekat se nalazi u Gostivarskoj ulici br. 70, na teritoriji beogradske opštine Voždovac.

- Stambeno poslovni kompleks “ALPHA CITY”, na opštini Zvezdara, u ulici Živka Davidovića, sa 299 stanova, dva nivoa podzemnih garaža, tri lokala.

Među klijentima i poslovnim partnerima uživamo izuzetno poštovanje kako zbog dosadašnje saradnje tako i zbog ažurnosti, odgovornosti i poštovanja svih vrsta dogovora i rokova. Ovo naravno nije jedini razlog zbog kojeg smo uspešni.

Mi radimo i gradimo temeljno i sigurno, ne žurimo, ali i ne kasnimo. Naš rad karakteriše visok nivo kvaliteta, pouzdanost i pravna sigurnost.

„Internatinal Alpha Construction” d.o.o. je kompanija sa velikim ciljevima i dostignućima, koja zaposlenima pruža mogućnost da ostvare svoj maksimalni potencijal, a klijentima da upoznaju kvalitet i pouzdanost.

Kontakt

International Alpha Construction

investitor

Adresa
Živka Davidovića 85
Mesto
Beograd
Tel 1
011/286-0727
Tel 2
060/033-0072