Yandex

Auto centar Forma

‘Forma auto centar’ d.o.o. je preduzeće usko specijalizovno za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje. Pod nazivom ‘Forma auto centar’, preduzeće funkcioniše od 01. januara 2007. reč je o dobro poznatoj prodavnici i servisu koji se nalaze u Novom Beogradu u Prvomajskoj ulici br.1 od 1996.godine. više od 15 godina iskustva u distribuciji rezervnih auto delova i više od 10 godina iskustva u servisiranju vozila, dovoljan su garant sigurnosti svim korisnicima naših usluga.

Sve informacije vezane za asortiman rezervnih delova ili slobodne termine u nekom od naša dva servisa mozete dobiti preko telefona ili e-mail-a.

Ono što FORMA Auto Servis ima kao komparativnu prednost u odnosu na druge jeste:

  • Garancija mobilnosti (putna asistencija) u Srbiji i u zemljama Evrope
  • Transparentna i razumljiva dokumentacija urađenih radova
  • Profesionalno i ljubazno ophođenje sa našim klijentima
  • Mi poštujemo termine i pružamo usluge u skladu sa obećanim.

Dugogodišnja veoma uspešna saradnja sa preduzćem specijalizovanim za prevoz robe omogućava kupcima širom srbije brzu dostavu delova na željenu adresu u roku od 24 sata! Dovoljno je da nas pozovete, ostavite vaše podatke a sveostalo pepustite nama. Način plaćanja takođe određujete sami: virmanski, platnim karticama (visa, visa electron, master, maestro i dina card), čekom ili gotovinom.

Kontakt

Auto centar Forma
Adresa
Stolačka 10c
Mesto
Beograd
Tel 1

Klik za prikaz telefona

Tel 2

Klik za prikaz telefona