Yandex

Elsol

Proizvodimo i ugrađujemo solarne kolektore, solarnu automatiku i solarne module.

Bavimo se i instalacijama svih vrsta grejanja (podno, zidno, radijatorsko), u kombinaciji sa solarnim kolektorima, akumulatorom toplote, toplotnom pumpom, kotlovima na čvrsto gorivo, pelet, gas itd. Instalacijama foto-naponskih panela za proizvodnju električne energije (ON-GRID i OFF-GRID sistemi).

Naša posvećenost kvalitetu (proizvoda i usluga), održala nas je svih ovih godina u oblasti obnovljivih izvora energije (OIE), na prostoru, gde ćete se, moramo se složiti, nedovoljno razvijena svest o OIE, a velike mogućnosti.

Možemo reći da imamo najviše izvedenih solarnih instalacija u Srbiji, od porodičnih domaćinstava, hotela, hostela, domova (učenika, za stara lica), industrijskim objektima, otvorenim i zatvorenim bazenima, spa centrima itd. sa različitim uslovima i načinima povezivanja.

Solarno grejanje kuće i vode

Na Međunarodnom festivalu inovacija, znanja i stvaralastva, TESLA FEST, osvojili smo prvo mesto i na taj način je još jednom potvrđen kvalitet i inovacija koju pružaju naši solarni kolektori.

Takođe prisutni smo na svim značajnim skupovima vezanim za razvoj i unapređenje korišćenja sunčeve energije.

Ponosni smo na to da su naši solarni kolektori, komponente i materijali u solarnom sistemu od proverenih srpskih i nemačkih dobavljača. Sa konstantnim rastom el. energije, smanjivaće se i vreme isplativosti solarne instalacije, međutim, glavni utisak naših korisnika je zadovoljstvo i komfor koji pruža sol. sistem.

Dogovor 
Solarni vakuumski kolektori
19.10.2019Požarevac 

Solarni vakuumski kolektori

Gde god nađeš zgodno mesto ti solar postavi! Uštedite na računu za električnu energiju, isplatite investiciju kroz uštede i uživajte u narednim decenijama u potpuno besplatnoj energiji sunca! Garancija na Elsol solarne kolektore neverovatnih 25 godina!

Adresa
Hajduk Veljkova 196
Mesto
Požarevac
Tel 1

Klik za prikaz telefona