Yandex

vesnanovibeograd

od 750 din 
Časovi  fizike  i fizičke hemije
28.04.2021.Beograd 

Časovi fizike i fizičke hemije

Profesorka fizičke hemije daje časove fizike i fizičke hemije đacima i studentima. Brza i efikasna priprema gradiva, kolokvijuma i svih vrsta ispita.Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova.Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Časovi hemije za  studente
22.04.2021.Beograd 

Časovi hemije za studente

Profesorka fizičke hemije daje časove hemije i fizičke hemije đacima i studentima. Brza i efikasna priprema gradiva, kolokvijuma i svih vrsta ispita. Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova. Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Fizika za đake i studente
20.04.2021.Beograd 

Fizika za đake i studente

Profesorka fizike daje časove fizike đacima i studentima. Brza i efikasna priprema gradiva, kolokvijuma prijemnih ispita za srednje škole i fakultete. Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova. Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Priprema za prijemni za medicinski,veterinu, farm.
19.04.2021.Beograd 

Priprema za prijemni za medicinski,veterinu, farm.

Profesorka hemije daje uspešno časove za polaganje prijemnog ispita iz hemije za medicinski, farmaceutski i ostale fakultete gde se ovaj predmet polaže. Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova.Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Časovi hemije
15.04.2021.Beograd 

Časovi hemije

Profesorka srednje škole daje časove iz hemije đacima i studentima. Brza i efikasna priprema gradiva, kolokvijuma i svih vrsta ispita.Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova.Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Časovi  fizike  i hemije
13.04.2021.Beograd 

Časovi fizike i hemije

Profesorka fizike i hemije daje časove fizike i hemije đacima i studentima. Brza i efikasna priprema gradiva, kolokvijuma i svih vrsta ispita (popravni, prijemni). Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova. Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Časovi fizike za gimnazijalce
06.04.2021.Beograd 

Časovi fizike za gimnazijalce

Profesorka srednje škole daje časove fizike za učenike gimnazija i srednjih škola. Brza i efikasna priprema gradiva, kontrolnih vežbi i svih vrsta ispita. Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova. Dolazim na čas odmah po pozivu.

od 750 din 
Časovi fizičke hemije i hemije
07.04.2021.Beograd 

Časovi fizičke hemije i hemije

Profesorka fizičke hemije daje časove fizičke hemije i hemije đacima i studentima. Brza i efikasna priprema gradiva za ispite i kolokvijume. Višegodišnje iskustvo u nastavi i držanju privatnih časova. Dolazim na čas odmah po pozivu.

Kontakt

vesnanovibeograd