Yandex

Izrada kuhinja, plakara i ugradnog nameštaja po meri Kragujevac

Pozovite 
Kuhinje i ostali nameštaj po meri
20.01.2021.Kragujevac 

Kuhinje i ostali nameštaj po meri

Izrada nameštaja od pločastih materijala po želji i meri,prepravka nameštaja,montaža i demontaža nameštaja.                        

Pozovite 
Izrada nameštaja od pločastih materijala
18.01.2021.Kragujevac 

Izrada nameštaja od pločastih materijala

Izrada namestaja od plocastih materijala po meri i zelji.prepravka i montaza na postojeći namestaj.prodaja blok namestaja.montaza demontaža kacenje visecih elemenata,prevoz.

Pozovite 
Izrada nameštaja po meri - Kragujevac i okolina.
03.01.2021.Kragujevac 

Izrada nameštaja po meri - Kragujevac i okolina.

Povoljna izrada kuhinja, plakara, američkih plakara, TV polica, komoda, trpezarijskih stolova, stočića i sve od iverice i medijapana. Dolazak na kućnu adresu radi uzimanja mera. Kragujevac i okolina, u krugu od 50 km.

Pozovite 
Kuhinje i garderoberi po meri
02.01.2021.Kragujevac 

Kuhinje i garderoberi po meri

Izrada nameštaja od pločastih materijala po meri i želji, prepravka nameštaja i nadogradnja na postojeći. Montaža i demontaža i od drugih proizvođača i prevoz.

Pozovite 
Izrada nameštaja po meri
26.12.2020.Kragujevac 

Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja od iverice i medijapana po meri.prepravka nameštaja,nadogradnja postojećeg nameštaja,montaža i demontaža nameštaja,kačenje visećih delova.

Izrada kuhinja po meri, plakara od zida do zida i kompletan ugradni nameštaj za stanove i poslovne prostorije. Nameštaja po meri od pločastih materijala, univera, medijapana, furnira, keroka. Profesionalni stolari i stolarske radionice vrše kompletno opremanje životnog i poslovnog prostora, brzo, efikasno i uz garanciju. Povoljna cena po kvadratu. Izrada i ugradnja nameštaja po meri - kuhinje, plakari, pedsoblja, police, kupatilski elementi, cipelarnici, dečije sobe i nameštaj za poslovni prostor. Besplatan izlazak na teren, uzimanje mera, dizajn, idejna rešenja, tehnički crteži i 3D projektovanje kuhinje, garderobera, polica, dečje sobe po meri. Besplatan transport i montaža izrađenog nameštaja. Projektovanje, dizajn i izrada bešumnih američkih plakara po sistemu od poda do plafona, kao i ugradni, klizni i klasični plakari po meri. Ugaoni plakari, plakari sa kliznim vratima i obični garderoberi od zida do zida. Profesionalna izrada plakara po merama i željama, od svih vrsta pločastih materijala, iverice, medijapana, univera, furnira. Izrada ormara za oružje. Opremanje kancelarija, lokala, radnji, apoteka, štandova i butika. Izrada kancelarijskog nameštaja i uređenje svih vrsta prodavnica sa gondolama, po želji i meri. Opremanje ekskluzivnih poslovnih i prodajnih prostora, uređenje kompletnog enterijera. Izrada projekta od ideje preko 3D prezentacije do izrade i montaže, povoljno i brzo. Kvalitetne kuhinje od univera i medijapana, mat i visoki sjaj, frontovi od drveta, bukva, hrast, natur varijanta i bajc, sa najboljim okovom za nameštaj. Opremanje restorana i kafića, izrada šankova i separea za kafiće. Separei od eko kože ili štofa sa velikim brojem dezena po izboru. Izrada gazišta za stepeništa po meri sa ugradnjom i bez ugradnje. Besplatni prevoz i montaža. - Kragujevac