Yandex

Restauracija starog i stilskog nameštaja Beograd

Pozovite 
Izrada, popravka i restauracija nameštaja
24.01.2021.Beograd 

Izrada, popravka i restauracija nameštaja

Vršim sve vrste popravki i izrade nameštaja po meri kao i restauraciju. Majstor sa dugogodišnjim iskustvom. Za sve dogovore pozovite.

Pozovite 
Restauracija nameštaja
18.01.2021.Beograd 

Restauracija nameštaja

Restauracija i redizajn nameštaja. Osnovna priprema, uklanjanje riseva i oštećenja, učvršćivanje rasklimanih delova, bajcovanje, farbanje, lakiranje. Dorada novih delova ako je to potrebno. Cena usluge zavisi od obima posla, na Vama je da pošaljete slike nameštaja na tel, Viber, Whatsapp.

Pozovite 
Rekonstrukcija nameštaja
11.01.2021.Beograd 

Rekonstrukcija nameštaja

Prerada starog nameštaja u retro stilu, izrada sa španskim patinama u više boja i dezenu starog zlata Radovi su isključivo na furniru i punom drvetu. Prevoz do radionice i do vas gratis.

Pozovite 
Restaurirao bih stari nameštaj
09.01.2021.Beograd 

Restaurirao bih stari nameštaj

Restaurirao bih stari nameštaj. Vršio popravku i zamenu slomljenih delova, dorađivo, prerađivao , gravirao , farbao i dr.

Pozovite 
Restauracija
02.01.2021.Beograd 

Restauracija

Kvalitetno restauriramo i redizajniramo Vas nameštaj. Patiniranje, politiranje, konzervacija, furniranje, iscrtavanje zlato, srebro, farbanje. Radionica, iskustvo 30 god.

Restauracija starog, stilskog i klasičnog nameštaja, povoljna cena. Kvalitetno restauriranje i redizajn nameštaja, patiniranje, politiranje, konzervacija, furniranje, iscrtavanje pozlate, srebro, farbanje. Restauracija i redizajn nameštaja u prelepom shabby chic stilu. Radionica za restauraciju i majstori sa iskustvom rade stolarsku restauraciju stilskog nameštaja, komoda, vitrina, ormara, fotelja, troseda, stolova, kreveta. Reparacija i prerada starog nameštaja u retro stilu, izrada sa španskim patinama u više boja i u dezenu starog zlata i francuska politura. Restauratorski radovi na furniru i punom drvetu. Osnovna priprema, uklanjanje riseva i oštećenja, učvršćivanje rasklimanih delova, dorada nedostajućih delova, bajcovanje, farbanje, lakiranje. Repariranje polovnog starinskog nameštaja, povoljno i kvalitetno. Besplatna procena, prevoz do radionice gratis. - Beograd